eSports & Games

Λεπτομέρειες και trailer για την τρίτη σεζόν του Battlefield 2042

Λεπτομέρειες και trailer για την τρίτη σεζόν του Battlefield 2042

Στα χαρακώματα από τις 22 Νοεμβρίου

Έχει περάσει κάτι περισσότερο από ένας χρόνος από το "καταστροφικό" χαρακτηρίζαμε λανσάρισμα του Battlefield 2042. H DICE συνεχίζει τις προσπάθειες να συμμαζέψει την κατάσταση και μέσα σε όλα ανακοίνωσε ότι η τρίτη σεζόν του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου 2022.

Η επερχόμενη σεζόν έχει τίτλο Escalation και μια από της κυριότερες αλλαγές έχει να κάνει με την επιστροφή του παραδοσιακού class system, οπότε στο εξής οι Specialists θα ταξινομούνται ανάλογα με τον ρόλο τους. Στην ομάδα μπαίνει και ένας νέο Specialist, o Αιγύπτιος Rasheed Zain, ο οποίος μπορεί να αναπληρώνει σχετικά γρήγορα την υγεία του και επιπλέον διαθέτει ένα aibust launcher.

Οι παίκτες θα βρουν και έναν νέο, μεσαίου μεγέθους χάρτη, τον Spearhead, που τοποθετείται σε μια ερημική περιοχή της Σουηδίας (χώρα προέλευσης της DICE) και επικεντρώνεται σε μάχες στο έδαφος. Σε αυτόν υπάρχουν δύο ημιαυτόματες εγκαταστάσεις παραγωγής όπλων υψηλής τεχνολογίας.

Προφανώς το περιεχόμενο που θα προσφερθεί θα περιλαμβάνει νέα όπλα και gadgets. Ξεχωρίζει το tank EMKV94 που λειτουργεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. To Mobility mode δίνει έμφαση στην ταχύτητα, ενώ στο Siege mode ναι μεν το όχημα επιβραδύνει, αλλά κάνει περισσότερη ζημιά στους εχθρούς. Ακόμα, έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τα εισερχόμενα πυρά, μέσα σε συγκεκριμένη περίμετρο.

Τα στιλέτα επιστρέφουν με την τρίτη σεζόν του Battlefield 2042 και θα συνοδεύονται από το Rorsch Mk-4 railgun, το double-barrelled semi-automatic NVK-S22 smart shotgun και τοlong barrelled NVK-P125 Bullpup pistol.

Η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει και νέα Assignments, ένα χαρακτηριστικό που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Season 2: Master of Arms. Η ολοκλήρωσή τους θα προσφέρει στους παίκτες πρόσβαση στα Vault Weapons, που ως τώρα ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω του Battlefield Portal. Στο παραπάνω πλαίσιο, προσεχώς θα μπορέσετε να κάνετε δικά σας τα XM8 και A-91.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η προσέλκυση νέων παικτών. Για τον λόγο αυτό, από τις 22 Νοεμβρίου, το Battlefield 2042 προστίθεται στις συνδρομητικές υπηρεσίες EA Play και Xbox Game Pass Ultimate. Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το παιχνίδι δωρεάν για λίγες ημέρες, με την πρόσβαση ανά πλατφόρμα να έχει ως εξής:

Xbox: 1η έως 4 Δεκεμβρίου

Steam: 1η έως 5 Δεκεμβρίου

PlayStation: 16 έως 23 Δεκεμβρίου

 

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0