eSports & Games

Το World Cup έρχεται και στο FIFA 23!

Το World Cup έρχεται και στο FIFA 23!

«Σέντρα» στις 9 Νοεμβρίου!

 

Το World Cup event του FIFA 23 αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου και ο γνωστός δημοσιογράφος Tom Henderson, δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό του. Αυτό που γίνεται κατανοητό είναι ότι θα υπάρξουν back to back events καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωση αλλά και μετά το πέρας της.

Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου με την ενεργοποίηση του World Cup mode του FIFA 23. Απλά παίζοντας, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στην ομάδα τους νέους και θρυλικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό το «free player» θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2023.

Το πρώτο event του τίτλου είναι το «World Cup Path to Glory», που θα είναι διαθέσιμο από τις 11 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2022. Αυτό θα προσφέρει στους παίκτες FIFA 23 FUT Heroes που θα είναι χωρισμένοι σε δύο μεγάλες παρτίδες, οι οποίες θα διατεθούν στη διάρκεια των δύο εβδομάδων που θα κρατήσει το event.

Στις 25 Νοεμβρίου, σειρά θα πάρει το FIFA 23 FUT «Road to World Cup», το οποίο θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου. Στο Road to World Cup θα περιλαμβάνονται 35 World Cup Icons και οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει το όνομά τους στην ιστορία του Μουντιάλ, θα προσφερθούν ως μέρος μιας τεράστιας ομάδας.

Στις 2 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το FIFA 23 FUT «World Cup Stories», που θα σας κρατήσει και αυτό καθηλωμένους για μια εβδομάδα. Για το συγκεκριμένο event δεν υπάρχει προς το παρόν η οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Επιπλέον, αν και όπως φαίνεται οι «εορτασμοί» με αφορμή το Μουντιάλ στο FIFA θα έχουν συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στο Κατάρ, η ΕΑ δεν έχει ακόμα καταλήξει στο πρόγραμμά της. Αναλυτικά, θα έχετε την ευκαιρία συμμετοχής στα εξής:

9 Νοεμβρίου – Έναρξη του World Cup Promotion

11 Νοεμβρίου – World Cup Path to Glory Event

25 Νοεμβρίου – Road to World Cup Event

2 Δεκεμβρίου – World Cup Stories Event

9 Δεκεμβρίου – Unknown World Cup Event

Σας θυμίζουμε ότι το FIFA 23 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch (Legacy Edition).

Νικήτας Καβουκλής
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0