eSports & Games

Η σειρά Resident Evil θα κυριαρχήσει στη σκηνή του gaming τους επόμενους μήνες (video)

Η σειρά Resident Evil θα κυριαρχήσει στη σκηνή του gaming τους επόμενους μήνες (video)

Με «remakes» και νέα παιχνίδια.

Η Capcom πραγματοποίησε ακόμα μια ψηφιακή παρουσίαση, με ανακοινώσεις για τα projects που σχετίζονται με τη σειρά Resident Evil και αναμένεται να λανσαριστούν μέσα στους επόμενους μήνες. Ένα από αυτά είναι και το remake του Resident Evil 4.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα νέο trailer για το επερχόμενο DLC του Resident Evil Village, που περιλαμβάνει ένα story expansion στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Rose, κόρη του πρωταγωνιστή Ethan Winters. Η ομάδα ανάπτυξης μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για τη Rose και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να της "προσφέρουν" τον κεντρικό ρόλο.

Το Winters’ Expansion θα μπορεί να αγοραστεί είτε ξεχωριστά, είτε ως μέρος του Resident Evil Village Gold Edition. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα νέο third-person mode για το main campaign και καινούργιο περιεχόμενο για το Mercenaries mode, με τη Lady Dimitrescu να τοποθετείται στη λίστα των επιλέξιμων χαρακτήρων. Τα παραπάνω θα γίνουν διαθέσιμα στις 28 Οκτωβρίου 2022, για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.

To online shooter Resident Evil Re:Verse αναμένεται επίσης στις 28 Οκτωβρίου. Θα είναι δωρεάν για όσους έχουν στην κατοχή τους το Resident Evil Village ή το Resident Evil Village Gold Edition. Όπως έγινε γνωστό θα υπάρχει υποστήριξη ανάμεσα στις πλατφόρμες που θα γίνει διαθέσιμο και στα νέα πλάνα που παρουσίασε η Capcom υπάρχουν τοποθεσίες και χαρακτήρες από το Village. Επίσης, η Capcom ετοιμάζει πολλαπλές προσθήκες μετά την κυκλοφορία του, ενώ οι υπάρχοντες κάτοχοι του Resident Evil Village θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν να παίζουν λίγο νωρίτερα, δηλαδή από τις 25 Οκτωβρίου.

Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις υπάρχουν και για τους κατόχους Nintendo Switch, καθώς έγινε γνωστό το πότε θα γίνουν διαθέσιμες οι εκδόσεις cloud μιας σειράς τίτλων του franchise. Η αρχή θα γίνει με το Resident Evil Village στις 28 Οκτωβρίου, με το Winter's Expansion να ακολουθεί στις 2 Δεκεμβρίου. Το remake του Resident Evil 2 έρχεται στις 11 Νοεμβρίου και ακριβώς μια εβδομάδα μετά το remake του Resident Evil 3. Τέλος, το Resident Evil 7 αναμένεται στις 16 Δεκεμβρίου.

Προφανώς, την παράσταση έκλεψε το remake του Resident Evil 4, με δύο νέα trailers τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω. Το πρώτο επικεντρώνεται στο gameplay και την εμφάνισή του κάνει ακόμα και ο chainsaw, ενώ το δεύτερο στα cinematics, με έμφαση στις συμπρωταγωνίστριες, Ada και Ashley.

Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023, για PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Όσοι αγοράσουν την έκδοση για το PS4, θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στην αντίστοιχη για το PS5.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0