eSports & Games

Στις 20 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το μέλλον της σειράς Silent Hill

Στις 20 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το μέλλον της σειράς Silent Hill

Ελπίζουμε σε νέα παιχνίδια

Έπειτα από περισσότερο από ένα χρόνο αναμονής, η Konami επιβεβαίωσε ότι θα μοιραστεί «τις τελευταίες εξελίξεις» για τη σειρά Silent Hill σε ένα ψηφιακό event που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Η σχετική ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Τwitter αναφέρει τα εξής: "Στα ανήσυχα όνειρά σου, βλέπεις εκείνη την πόλη; Οι τελευταίες εξελίξεις για τη σειρά SILENT HILL, θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του #SILENTHILL Transmission, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ώρα 00:00".

Επιπλέον, λανσαρίστηκε ένα teaser website για το Silent Hill, με αντίστροφη μέτρηση για το event της 20ης Οκτωβρίου.

Η κλασική σειρά παιχνιδιών τρόμου έκανε το ντεμπούτο της στο PSοne το 1999 και η τελευταία σημαντική προσθήκη ήταν το Silent Hill: Downpour, που κυκλοφόρησε το 2012.

Ο καλλιτέχνης του Silent Hill, Masahiro Ito, μέτρησε αντίστροφα και στη συνέχεια έκανε retweet την ανακοίνωση του Silent Hill την Κυριακή, υπονοώντας ότι συμμετέχει και ο ίδιος στο όποιο νέο project.

Ο Ito είχε τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς και σχεδίασε πολλά από τα τρομακτικά πλάσματα που εμφανίζονται.

Το 2020, ο Ito επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν σε ένα νέο project. Με ανάρτησή του στο Twitter είχε δηλώσει: "Εργάζομαι σε έναν τίτλο και είμαι βασικό μέλος της ομάδας ανάπτυξης. Ελπίζω να μην ακυρωθεί". Και πρόσθεσε, "Για αυτό, δεν μπορώ να σας πω τίποτα ακόμα".

Επιπλέον, η επιτροπή αξιολόγησης παιχνιδιών της Νότιας Κορέας βαθμονόμησε πρόσφατα ένα νέο παιχνίδι Silent Hill, το "Silent Hill: The Short Message". Ως εκδότης του παιχνιδιού αναφέρεται η UNIANA, μια εταιρεία που αναλαμβάνει τακτικά τη διαδικασία έκδοσης τίτλων για λογαριασμό της Konami στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, θεωρείται πολύ πιθανή η κυκλοφορία ενός remake για το Silent Hill 2. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο εικόνες που λέγεται ότι προέρχονταν από πρώιμο demo του εν λόγω παιχνιδιού. Δεν αποκλείεται πίσω από την ανάπτυξή του να βρίσκεται η Bloober Team, η οποία έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει πως έχει υπογράψει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας» με την Konami.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0