eSports & Games

Στις 2 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Need for Speed Unbound

Στις 2 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Need for Speed Unbound
Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Need for Speed Unbound από την EA.

To επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς Need for Speed θα έχει τίτλο Need for Speed Unbound. Όπως ανακοίνωσαν η Electronic Arts και η Criterion Games που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξή του, θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, Origin).

«Το καινοτόμο single player campaign προσφέρει συγκινήσεις και περιπέτειες, μέσω μιας καθηλωτικής αφήγησης που προσελκύει τους παίκτες στην πόλη Lakeshore καθώς αγωνίζονται, συλλέγουν, αναβαθμίζουν και προσαρμόζουν τα πιο καυτά αυτοκίνητα στον κόσμο, στην πορεία τους προς την κορυφή», όπως αναφέρει η EA .

«Οι παίκτες αποκαλύπτουν τον κόσμο της Lakeshore, όταν μια ληστεία σε ένα οικογενειακό κατάστημα αυτοκινήτων χωρίζει δύο φίλους και οδηγεί έναν πρωτάρη οδηγό στην προσπάθεια να κερδίσει τον απόλυτο αγώνα δρόμου και να ανακτήσει το ανεκτίμητο αυτοκίνητο που τους έκλεψαν».

Ο κόσμος είναι ουσιαστικά ο καμβάς των παικτών στο Need for Speed ​​Unbound. Πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε όλες τις ικανότητες να κερδίσετε το The Grand, την απόλυτη δοκιμασία αγώνων δρόμου της Lakeshore. Μέσα σε τέσσερεις εβδομάδες αγώνων γεμάτες ένταση, πρέπει να κερδίστε αρκετά χρήματα για να αποκτήσετε το δικαίωμα συμμετοχής στα εβδομαδιαία προκριματικά, να κατατροπώσετε τον ανταγωνισμό και να αφήσετε το στίγμα σας στη σκηνή των αγώνων δρόμου, έχοντας ταυτόχρονα να σκεφτείτε τρόπους να αποφύγετε τα όργανα του νόμου. Θα γεμίσετε το γκαράζ σας με πολυτελή αυτοκίνητα και θα δώσετε χρώμα στους δρόμους με το μοναδικό σας στυλ, ξεχωριστές ενδυμασίες και ένα soundtrack με ακούσματα από όλο των κόσμο, όπου μεταξύ άλλων θα βρείτε κομμάτια των A$AP Rocky και AWGE. Η αδρεναλίνη αναμένεται να ανέβει κυριολεκτικά στα ύψη.

Όπως ανακοινώθηκε, η έκδοση για PC θα είναι συμβατή με HDR10, θα υποστηρίζεται VRR (Variable Refresh Rate) για καλύτερη εικόνα και μείωση του φαινομένου screen tear, θα υπάρχει υποστήριξη για την τεχνολογία DLSS που προσφέρει υψηλότερη ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης και τέλος, υπάρχει η υπόσχεση για υψηλού επιπέδου ρεαλισμό.



Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0