eSports & Games

Ούτε Μέσι, ούτε Εμπαπέ: Η Αλέξια Πουτέγιας έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο FIFA 23!

Ούτε Μέσι, ούτε Εμπαπέ: Η Αλέξια Πουτέγιας έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο FIFA 23!
Η υψηλότερη βαθμολογία στο FIFA 23 δεν ανήκει σε κανέναν από τους συνηθισμένους σταρ. Μέσι, Εμπαπέ, Ντε Μπρόινε και Λεβαντόφσκι, βλέπουν την... πλάτη της Αλέξια Πουτέγιας!
Η ανακοίνωση των 23 καλύτερων παικτών του FIFA 23 έφερε πλήθος αντιδράσεων. Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς; Η EA Sports, όμως, καλείται να αντιμετωπίσει έναν νέο... πόλεμο από διαδικτυακές «φωνές»!

Η ομάδα γυναικών της Μπαρτσελόνα δεν δίνει το «παρών» στο παιχνίδι, αλλά το αστέρι της, Αλέξια Πουτέγιας, το πράττει μέσω της εθνικής Ισπανίας. Κι όχι μόνο το πράττει, αλλά είναι και δυναμικό!

Η κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» για το 2021 βαθμολογήθηκε με 92 στη γενική αξιολόγηση, κάτι που την έφερε στην πρώτη θέση, πάνω από Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κιλιάν Εμπαπέ και Κέβιν Ντε Μπρόινε!

Από την άλλη, η βαθμολογία της αρχισκόρερ της περσινής Women's Super League, Σαμ Κερ, «ισοφαρίζει» τους προαναφερθέντες. Όπως γίνεται αντιληπτό, η συζήτηση -στην καλύτερη των περιπτώσεων- πήρε... φωτιά, για το κατά πόσο είναι ρεαλιστική αυτή η βαθμολογία. Η απάντηση του παιχνιδιού, βέβαια, είναι απλή:

«Η βαθμολογία των γυναικών προκύπτει με βάση τις ικανότητές τους ανάμεσα στις γυναίκες και αυτή των ανδρών, με βάση τις ικανότητες τους ανάμεσα στους άνδρες». Η συζήτηση τελειώνει εκεί.

Υπενθυμίζεται πως στη φετινή έκδοση, για πρώτη φορά συγκαταλέγονται σύλλογοι γυναικών στο FIFA, ενώ θα υπάρξουν ανανεώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0