eSports & Games

FIFA 23: Ο Τεντ Λάσο και η Ρίτσμοντ AFC θα παίζουν... μπάλα στο παιχνίδι της EA Sports! (video)

FIFA 23: Ο Τεντ Λάσο και η Ρίτσμοντ AFC θα παίζουν... μπάλα στο παιχνίδι της EA Sports! (video)

Η EA Sports επιφύλλασε μια έκπληξη για το FIFA 23, καθώς έκανε γνωστό πως στο παιχνίδι θα βρίσκονται η Ρίτσμοντ AFC και ο Τεντ Λάσο από την γνωστή και ομώνυμη σειρά του Apple TV.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του FIFA 23 η EA Sports ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι θα βρίσκεται η Ρίτσμοντ AFC και ο Τεντ Λάσο!

Η δημοφιλής σειρά του Apple TV, «Ted Lasso», με εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, σάρωσε τα βραβεία Emmy και τώρα είναι έτοιμη να... ντεμπουτάρει και στο FIFA 23. Η EA Sports κυκλοφόρησε το teaser, μέσω του οποίου ανακοινώνει πως η ομάδα, Ρίτσμοντ AFC, οι πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά και το γήπεδο, Νέλσον Ρόουντ, θα είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι!

Οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν ως μάνατζερ τον Τεντ Λάσο στο Career Mode, καθώς και να να διαχειριστούν την Ρίτσμοντ AFC βάζοντάς την στο πρωτάθλημα της αρεσκείας τους.

Ποίος είναι όμως ο Τεντ Λάσο και τι συμβαίνει στην σειρά;

Ο Τεντ Λάσο (τον υποδύεται ο Τζέισον Σουιντέκις) είναι ένας προπονητής αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος προσλαμβάνεται από την πρόεδρο της Ρίτσμοντ AFC, με σκοπό να... αποτύχει! Η Ρεμπέκα Γουέλτον (Χάνα Γουάντινχαμ) ήθελε κατ’ αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τον πρώην και άπιστο συζυγό της, ο οποίος ήταν φανατικός οπαδός της ομάδας.


23tedlasso-recap-mobileMasterAt3x.jpg

Ο Λάσο παντελώς άσχετος με την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου θα καταφέρει με το χιούμορ και την ευρυματικότητά του να κερδίσει τους πάντες γύρω από την ομάδα. Η Ρίτσμοντ από μια άσημη ομάδα του Λονδίνου, προοδεύει με στόχο την... Premier League. Το αν τα κατάφερε να φτάσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας δε θα το μαρτυρήσουμε, αλλά το σίγουρο είναι πως θα «παίζει μπάλα» στο FIFA 23.

Το σημαντικότερο όμως που πρέπει να γνωρίζει κανείς για την σειρά «Ted Lasso» είναι ότι δεν χρειάζεται να του αρέσει το ποδόσφαιρο για να την λατρέψει!

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2020 και ως τώρα έχουν προβληθεί δύο κύκλοι, με τον τρίτο να φημολογείται ότι θα αποτελέσει τον τελευταίο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0