eSports & Games

God of War Ragnarok, Tekken 8 και πολλά άλλα στο State of Play της Sony (video)

tags :
God of War Ragnarok, Tekken 8 και πολλά άλλα στο State of Play της Sony (video)

Η Bandai Namco παρουσίασε το πρώτο trailer για την επόμενη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά fighting games, που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι του franchise είναι το Tekken 7, που λανσαρίστηκε το 2015 για την προηγούμενη γενιά κονσολών.

Προς ικανοποίηση των fans, το God of War Ragnarok δεν έλειψε από την παρουσίαση. Εκτός από το story trailer, αποκαλύφθηκε ένα νέο DualSense controller, με χρωματισμούς εμπνευσμένους από το σκηνικό του επερχόμενου τίτλου, που θα γίνει διαθέσιμος στις 9 Νοεμβρίου 2022 για PS5 και PS4.

Επίσης, η Sony μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το PlayStation Stars loyalty program. Καταρχάς παρουσίασε μια σειρά από digital collectibles που θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν οι χρήστες. Πρόκειται για τρισδιάστατα μοντέλα κλασσικών χαρακτήρων και hardware, τα οποία δεν ανήκουν στην κατηγορία των NFTs. To PlayStation Stars θα προστεθεί αρχικά στο app του PlayStation για φορητές συσκευές και αργότερα στις κονσόλες της εταιρείας. Θα κάνει το ντεμπούτο του σε μερικές από τις μεγάλες ασιατικές αγορές, όπως αυτή της Ιαπωνίας, στα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά από μερικές εβδομάδες θα αποκτήσουν σε αυτό πρόσβαση οι χρήστες που βρίσκονται σε Ευρώπη και Αμερική.

Για το PlayStation VR 2 ανακοινώθηκαν δύο παιχνίδια. Το Demeo της Resolution Games που θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2023 και το Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition, μια ολοκληρωμένη έκδοση της εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας της ILMxLab, που ανήκει στη Lucasfilm. Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το PlayStation VR 2, με τη Sony να επιμένει πως αυτό θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2023.

Σε άλλες ανακοινώσεις από το State of Play:

- Η Team Ninja αποκάλυψε ένα νέο open-world action RPG, το Rise of the Ronin, που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία του 19ου αιώνα.

- Η Ironwood Studios παρουσίασε το driving survival adventure Pacific Drive. Σε αυτό οι παίκτες θα κληθούν να εξερευνήσουν μια περιοχή που μοιάζει με την Olympic Peninsula της πολιτείας της Washington, μέρος όπου η τοπική κυβέρνηση πραγματοποιεί μια σειρά από μυστηριώδη πειράματα. Θα κυκλοφορήσει το 2023.

- Η Bandai Namco αποκάλυψε το sci-fi third-person shooter, Synduality, όπου σε ένα τεράστιο παιδίο μάχης θα κληθείτε να πολεμήσετε εναντίον τεράτων αλλά και άλλων παικτών.

- Η Shift Up Corp ανακοίνωσε ότι το ως τώρα γνωστό ως Project Eve, μετονομάζεται σε Stellar Blade.

- Το spin-off της σειράς Yakuza, Like A Dragon: Ishin θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023. Είναι το πρώτο project της RGG Studio που θα βασίζεται στην Unreal Engine 4.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0