eSports & Games

Η Ubisoft αποκάλυψε το μέλλον της σειράς Assassin's Creed (video)

Η Ubisoft αποκάλυψε το μέλλον της σειράς Assassin's Creed (video)

Αρκετές κυκλοφορίες τα επόμενα χρόνια.

Μετά τις διαρροές, ήρθαν και οι επίσημες αποκαλύψεις εκ μέρους της Ubisoft για το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed. H επόμενη προσθήκη θα έχει τον τίτλο Assassin's Creed Mirage και θα μεταφέρει τους παίκτες πάνω από μια χιλιετία στο παρελθόν, πιο συγκεκριμένα στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα. Τα γεγονότα διαδραματίζονται 20 χρόνια πριν από εκείνα του Assassin's Creed Valhalla και πρωταγωνιστής είναι ο Basim, που γνωρίσαμε στο προαναφερθέν παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως σε νεαρή ηλικία. Οι παίκτες θα βιώσουν την εξέλιξή του από έναν ασήμαντο ληστή του δρόμου, σε μέλος της οργάνωσης Hidden Ones και αποστολή του θα είναι να κυνηγήσει τους The Ancients, που αργότερα εξελίχθηκαν στον τάγμα των Templars.

To gameplay θα θυμίζει έντονα εκείνο των πρώτων Assassin's Creed με το στοιχείο του parkour από στέγη σε στέγη και τις "σιωπηλές" δολοφονίες να έχουν κυρίαρχο ρόλο. Στο πλευρό του Basim θα βρίσκεται η μέντοράς του, Roshan, την οποία θα υποδυθεί η βραβευμένη ηθοποιός Shohreh Aghdashloo. Οι μηχανισμοί RPG θα είναι περιορισμένοι και η διάρκεια του τίτλου θα είναι κατά πολύ μικρότερη σε σύγκριση με των τριών προηγούμενων κυκλοφοριών. To Assassin's Creed Mirage θα λανσαριστεί εντός του 2023, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Amazon Luna.

Η επόμενη ανακοίνωση έχει να κάνει με το Assassin’s Creed Codename Jade, που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για συσκευές iOS και Android και η Ubisoft υπόσχεται ότι θα λανσαριστεί σύντομα. Το σκηνικό του τοποθετείται στην αρχαία Κίνα, το 215 π.Χ. και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν parkour ακόμα και στο Σινικό Τείχος. Επιπλέον, σε συνεργασία με το Netflix, η Ubisoft ετοιμάζει ένα ακόμα παιχνίδι, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας streaming, πέρα από την τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο Assassin’s Creed.

Από εκεί και πέρα, τα θεμέλια για το μέλλον θα μπουν με δύο παιχνίδια. Το ένα είναι το Assassin's Creed Codename Red και το άλλο το Assassin's Creed Codename Hexe. Η δημιουργία του πρώτου έχει ανατεθεί στη Ubisoft Quebec και τα γεγονότα του θα διαδραματίζονται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Για το δεύτερο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα και το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε από τον τίτλο του, είναι ότι θα αντλεί θεματολογία από το κυνήγι μαγισσών στην Ευρώπη. Στα γερμανικά, η λέξη Hexe σημαίνει μάγισσα. Επίσης, φαίνεται πως και τα δύο αυτά παιχνίδια θα έχουν μηχανισμούς RPG, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το Mirage.

Τόσο το Red, όσο και το Hexe θα αποτελέσουν μέρη του Assassin’s Creed Infinity, μιας πλατφόρμας που φιλοδοξεί να ενώσει εμπειρίες από διαφορετικές χρονολογικές περιόδους και ίσως αποτελέσει την αφορμή για τη δημιουργία ανεξάρτητων multiplayer projects.

Τέλος, τους επόμενους μήνες ολοκληρώνονται οι προσθήκες περιεχομένου για το Assassin's Creed Valhalla, με το λανσάρισμα του The Last Chapter. Σε αυτό, η Eivor θα αποκαλύψει τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον της.

Mirage: https://youtu.be/4T4xvzPNL5M

Mirage: https://youtu.be/dKox5i_T6XA

Red: https://youtu.be/L5i8rl6Scus

Hexe: https://youtu.be/qVVbWbQdKZM

Infinity: https://youtu.be/rqTdNK1eCBo

Jade: https://youtu.be/iEvtLhmFyB0

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0