eSports & Games

Εκτός FIFA 23 ο Ολυμπιακός και η Εθνική Ελλάδος

Εκτός FIFA 23 ο Ολυμπιακός και η Εθνική Ελλάδος
Δυσάρεστη εξέλιξη.

Όπως έχει ως τώρα η κατάσταση, δυσάρεστα είναι τα νέα από το στρατόπεδο της Electronic Arts για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Φαίνεται ότι η αγαπημένη τους ομάδα δεν θα βρίσκεται στο FIFA 23, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, και η EA Sports δεν έχει διευκρινίσει το γιατί. Στη σχετική λίστα* που δημοσιεύτηκε και αφορά τις ομάδες (συλλογους και εθνικές), το όνομα του Ολυμπιακού δεν υπάρχει στην κατηγορία Rest of the World, γεγονός που γεννάει πολλές απορίες, καθώς πρόκειται για τη λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας μας. Από την άλλη Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα δώσουν κανονικά το "παρών". Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Εθνική Ελλάδας- επίσης απούσας- αλλά και με άλλες Εθνικές Ομάδες. Στον κατάλογο των όσων είναι διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα του FIFA 23 είναι 34 Εθνικές ομάδες και σημειώνεται ότι για πρώτη φορά έπειτα από δέκα χρόνια, επιστρέφει η Κροατία, φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Δεν γνωρίζουμε αν η λίστα είναι οριστική και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει κάποια ενημέρωσή της, με τους συλλόγους που θα μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Επιπλέον, ίσως οι Εθνικές ομάδες που λείπουν προστεθούν με το σχετικό update που η εταιρεία έχει υποσχεθεί να κυκλοφορήσει λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο στο Κατάρ.

Μια ακόμα σημαντική είδηση των τελευταίων ημερών για την επερχόμενη, τελευταία, κυκλοφορία του δημοφιλούς τίτλου που θα έχει το όνομα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, είναι ότι στην Εθνική Βραζιλίας δεν θα υπάρχουν τα πραγματικά ονόματα των ποδοσφαιριστών, κάτι που θυμίζει προηγούμενες δεκαετίες, όταν ήταν στο φόρτε της η κόντρα ανάμεσα σε FIFA και Pro Evolution Soccer. 

Το FIFA 23 θα λανσαριστεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Google Stadia, PC και Nintendo Switch. Οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας της Nintendo θα έχουν πρόσβαση σε μία Legacy Edition, κάτι που σημαίνει ότι πέρα από τις αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων και στις ομάδες που μετέχουν στις κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων, δεν θα απολαύσουν καμιά αλλαγή, ούτε προσθήκη νέων χαρακτηριστικών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις ομάδες του FIFA 23. 

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0