eSports & Games

Αυξάνουν τον ρεαλισμό τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 23 (video)

Αυξάνουν τον ρεαλισμό τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 23 (video)
Σέντρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλύπτονται για το FIFA 23 της ΕΑ Sports, τον τελευταίο ποδοσφαιρικό τίτλο που θα χρησιμοποιεί το όνομα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Οι αλλαγές που υπόσχεται η ομάδα ανάπτυξης είναι πολλές και θα συμβάλλουν στην βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των παικτών, προσφέροντας ακόμα περισσότερο ρεαλισμό κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Μεταξύ άλλων, θα υπάρξουν αλλαγές στα λεγόμενα hypermotion replays και στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα πριν την έναρξη ενός αγώνα. Ακόμα, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, επίσημοι γένους θηλυκού θα βρίσκονται σε καίριες θέσεις στα Ultimate Team, Pro Clubs και single-player modes. Σύμφωνα με την EA, τα νέα ηχητικά εφέ θα βοηθούν στη δημιουργία της απαραίτητης ενέργειας και αισθήματος προσμονής πριν από τους μεγάλους αγώνες, κάνοντας ακόμα πιο ρεαλιστική την ατμόσφαιρα και το δράμα αναμετρήσεων που κρίνουν πρωταθλήματα, των τελικών κυπέλλων.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας, τα νέα replays και overlays θα παρέχουν καλύτερη και πιο στιλάτη πληροφόρηση για τα δεδομένα ενός match, όπως ο αριθμός των γκολ, τα σουτ στον στόχο και το ποσοστό των επιτυχημένων πασών. Οι θεατές στις εξέδρες θα είναι σχεδιασμένοι με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και στο FIFA 23, το πλήθος των διαφορετικών μοντέλων θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Η in-game camera έχεις επίσης αλλάξει, προκειμένου τα πλάνα που μεταδίδει να μοιάζουν ακόμα περισσότερο με αυτά της μετάδοσης ενός πραγματικού αγώνα, με ομαλή ροή και το απαραίτητο βάθος πεδίου. Επίσης, αντί για τους σχολιαστές, οι παίκτες θα αποκτήσουν την επιλογή να ακούνε τη δική τους μουσική κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα νέα ηχητικά εφέ μετά από την επίτευξη ενός γκολ, όπως σειρήνες και buzzers, θα προσομοιώνουν ακόμα πιο ρεαλιστικά τους πανηγυρισμούς.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC, Google Stadia, PS4 και Xbox One. Την ίδια ημέρα θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων και η Legacy Edition για το Nintendo Switch. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας της Nintendo, για μία ακόμα χρονιά, δεν θα έχουν πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά ή modes του παιχνιδιού.

Νικήτας Καβουκλής

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0