eSports & Games

H EA Sports αποκάλυψε το πρώτο trailer και τα χαρακτηριστικά του FIFA 23! (video)

H EA Sports αποκάλυψε το πρώτο trailer και τα χαρακτηριστικά του FIFA 23! (video)

Ξεκινήστε τις προπονήσεις.

Όπως ανακοίνωσε η EA Sports, το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch (Legacy Edition) και PC. Η ένδειξη Legacy Edition σημαίνει ότι η έκδοση για τη νεότερη κονσόλα της Nintendo δεν θα περιλαμβάνει κανένα από τα νέα χαρακτηριστικά ή game modes. Η μοναδικές διαφορές σε σχέση με το FIFA 22 είναι τα ονόματα των παικτών και οι όποιες αλλαγές στις ομάδες που μετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα.

Για πρώτη φορά στα χρονικά σε παιχνίδι της σειράς FIFA, θα υπάρχουν γυναικείοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και δύο πρωταθλήματα. Η Barclays Womens Super League της Αγγλίας και η Division 1 Arkema της Γαλλίας.

Επιπλέον, τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το Φθινόπωρο του 2022, όσο και η αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών που θα πραγματοποιηθεί σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία το 2023, θα προστεθούν στο παιχνίδι υπό τη μορφή δωρεάν update, μετά το λανσάρισμά του.

Από πλευράς ανάπτυξης, η τεχνολογία HyperMotion 2 υπόσχεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των animations και τροφοδοτείται από εκατομμύρια frames που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια πραγματικών αγώνων. Για πρώτη φορά θα υποστηρίζεται 1v1 cross play στο FIFA Ultimate Team mode, τα Online Seasons και τα Online Friendlies. Οι κάτοχοι PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC θα μπορούν να δίνουν αγώνες μεταξύ τους και το ίδιο θα συμβαίνει με όσους παίζουν σε PS4 και Xbox One.

Ένας νέος μηχανισμός θα επιτρέπει την πραγματοποίηση πιο δυνατών σουτ, η εκτέλεση των οποίων θα απαιτεί περισσότερο χρόνο. Ακόμα, ανανεώσεις θα υπάρξουν στον τρόπο εκτέλεσης των κόρνερ, των πέναλτι και των φάουλ. Αλλαγές υπόσχεται η EA Sports και στο chemistry system του Ultimate Team, ενώ το νέο mode με την ονομασία FUT Moments, υπόσχεται νέες εμπειρίες που βασίζονται σε συγκεκριμένο σενάριο.

Τα βασικότερα από τα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά είναι:

- Ένα νέο dribling animation system που βασίζεται στην τεχνολογία HyperMotion 2

- Ένα machine-learning jockeying system

- Ένα νέο σύστημα επιτάχυνσης με το οποίο οι ποδοσφαιριστές θα φτάνουν στη μέγιστη ταχύτητά τους με διαφορετικούς ρυθμούς

- Ανανεωμένα physics όταν η μπάλα χτυπάει τα πόδια και τα χέρια των ποδοσφαιριστών

- Βελτιωμένα animations για τα δίχτυα των τερμάτων

-  Χλοοτάπητας που θα φθείρεται όσο περνάει ο χρόνος σε ένα ματς και οι ποδοσφαιριστές σέρνονται σε αυτόν

Σημειώνεται ότι το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της EA Sports, που θα έχει το όνομα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Νικήτας Καβουκλής

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0