eSports & Games

Το PlayStation εξαγόρασε την πλατφόρμα esports Repeat.gg

Το PlayStation εξαγόρασε την πλατφόρμα esports Repeat.gg

Συνεχίζονται οι επενδύσεις.

To PlayStation συνεχίζει να επενδύει στα esports και η νεότερη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση είναι η εξαγορά της τεχνολογικής πλατφόρμας Repeat.gg.

Η Repeat.gg φιλοξενεί κορυφαία τουρνουά, που είναι σχεδιασμένα με τρόπο τέτοιο που κάνουν τα esports προσβάσιμα από όλο και περισσότερο κοινό. Παρακολουθεί τις επιδόσεις των χρηστών σε παιχνίδια, επιτρέποντάς τους να μετέχουν σε αγώνες, δίχως να είναι απαραίτητο να βρίσκονται online ταυτόχρονα. Ως τώρα έχουν φιλοξενηθεί περισσότερα από 100.000 τουρνουά, με πάνω από 2,3 διαγωνιζόμενους.

«Στο PlayStation, το όραμά μας είναι να σπάσουμε τους περιορισμούς και οι gamers να διαγωνίζονται σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Steven Roberts, αντιπρόεδρος του τμήματος global competitive gaming της Sony Interactive Entertainment.

«Σε συνεργασία με την ταλαντούχα ομάδα της Repeat.gg, θα έχουμε τη δυνατότητα να διερευνήσουμε περισσότερους τρόπους, που θα επιτρέψουν στους παίκτες να μπουν στον κόσμο του ανταγωνιστικού gaming και να επεκτείνουμε τα όσα προσφέρουμε στον τομέα των esports. Αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες με την κοινότητα των παικτών το προσεχές διάστημα», συμπλήρωσε ο Roberts.

Από πλευράς Repeat.gg, ο CEO της εταιρείας πρόσθεσε: «Η πλατφόρμα Repeat.gg σχεδιάστηκε με τρόπο τέτοιο που επιτρέπει νέες μορφές τουρνουά, η συμμετοχή στα οποία είναι απλή και απευθύνονται σε εκατομμύρια παίκτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενταχθούμε στην ομάδα του PlayStation και θα συνεργαστούμε για τη βελτίωση της διαφορετικότητας των τουρνουά που είναι διαθέσιμα για το κοινό, οποιοδήποτε και αν είναι το επίπεδο ικανοτήτων τους».

Ακόμα η Repeat.gg τονίζει ότι θα συνεχίσει να φιλοξενεί παιχνίδια για πλατφόρμες εκτός PlayStation, περιλαμβανομένων τίτλων για φορητές συσκευές, PC και άλλες κονσόλες.

Σημειώνουμε ότι το PlayStation έχει επενδύσει σημαντικά ποσά στον τομέα των esports το τελευταίο διάστημα, παράλληλα με τη συνεχιζόμενη επένδυση σε live multiplayer games. Σας υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, η Sony Interactive Entertainment έγινε συνιδιοκτήτρια του δημοφιλούς fighting game tournament, EVO.

Επιπλέον, διοργανώνει τα PlayStation Tournaments, που περιλαμβάνουν 30 παιχνίδια και πραγματοποιούνται σε 70 χώρες. Το τελευταίο έτος μοιράστηκαν χρηματικά βραβεία πάνω από $5 εκ. σε 8.000 τουρνουά και περίπου 50.000 παίκτες κέρδισαν κάποιας μορφής ανταμοιβή. Εντός του 2022 πρόκειται να διεξαχθούν περισσότερα από 8.000 τουρνουά, με 7 εκ. συμμετέχοντες.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0