eSports & Games

Οι μεταγραφές του Big-5 στο Football Manager: Πολυτέλεια ο Βρσάλικο, «βράχοι» οι Μάγκνουσον-Γιόνσον-Νταμπό και ο... μάγος Κουλιάτα!

Οι μεταγραφές του Big-5 στο Football Manager: Πολυτέλεια ο Βρσάλικο, «βράχοι» οι Μάγκνουσον-Γιόνσον-Νταμπό και ο... μάγος Κουλιάτα!
Οι μεταγραφικές κινήσεις των πέντε «μεγάλων» της Super League στο... μικροσκόπιο του Football Manager 2022.
 
Η μεταγραφική περίοδος άνοιξε επισήμως πριν λίγες ημέρες, αλλά το Big-5 του ελληνικού πρωταθλήματος έχει φροντίσει ήδη να ενισχυθεί σημαντικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
 
Περιπτώσεις όπως αυτή του Σίμε Βρσάλικο ή των γνώριμων από τη Super League, Καμαρά, Γκατσίνοβιτς και Λοντίγκιν, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά και σε αυτές που απαιτούνται, υπάρχει λύση γνωστή και δοκιμασμένη, ώστε να πάρει κανείς μία πρώτη «γεύση» του τι να περιμένει από το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του: το Football Manager!
 
Το BN Sports συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις καρτέλες των παικτών που απέκτησε κάθε ομάδα του Big-5, με βάση την εικόνα τους στην περσινή έκδοση του παιχνιδιού.
 
*Οι ομάδες παρουσιάζονται με βάση την τελική τους κατάταξη στη Super League τη σεζόν 2021/22
 

Ολυμπιακός

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού έως τώρα. Με την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο έθεσαν τόσο ψηλά τον πήχη, που δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεραστεί. Δεν έμειναν εκεί, όμως.
 
Γκονζάλο Άβιλα και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αποκτήθηκαν επίσης, αποτελώντας τα πιο «άγνωστα» πρόσωπα στο ελληνικό κοινό, σε αντίθεση με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη και είναι γνώριμος.
Vrsaljko.png

Gonzalo-Avila.png

Zinckernagel.png
Kamara.png

ΠΑΟΚ

Η έλευση του Ζοσέ Μπότο έχει επηρεάσει κατά πολύ τον τρόπο που κινείται ο «Δικέφαλος του βορρά» στο μεταγραφικό παζάρι, στρέφοντας το «βλέμμα» του λίγο περισσότερο προς την Πορτογαλία. Όπως δείχνουν τα χαρακτηριστικά των Ράφα Σοάρες και Τιάγκο Ντάντας -κυρίως- πολύ καλά κάνει!
 
Παράλληλα, ο Νίκο Κουαλιάτα δείχνει να είναι ένα εξαιρετικό πρότζεκτ, ενώ ο Νάσμπεργκ μία value-for-money αγορά.
Andre-Ricardo.png

Dantas.png

Giannis-Kargas.png

Kotarski.png

Nasberg.png 

Quagliata.png

Rafa-Soares.png


Άρης

Το σύνολο του Χερμάν Μπούργος φαίνεται πως έχει πάρει την υπόθεση-Ευρώπη πολύ σοβαρά, προχωρώντας σε πολλές κινήσεις, με μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Δίπλα στον φοβερό τα τελευταία χρόνια Πίρσμαν και την πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, Αντρέ Γκρέι, υπάρχουν έξυπνες μεταγραφές, οι οποίες -τουλάχιστον από τη σκοπιά του Football Manager- αλλάζουν το επίπεδο της ομάδας. Ειδικότερα οι Ντιόπ και Νταμπό.
Andre_Gray_1.png

Bryan_Dabo.png

Camacho.png

Mazikou.png

Odubajo.png

Pape_Cheikh_Diop.png

Peersman.png

Παναθηναϊκός

Με τους Λοντίγκιν και Γκάνεα να είναι γνωστές, αξιόπιστες λύσεις, τα «φώτα» στρέφονται περισσότερο στους Τσέριν και Μάγκνουσον.
 
Ο πρώτος δείχνει ισορροπημένος ως προς τα επιθετικά και αμυντικά του καθήκοντα, ενώ ο δεύτερος επιβεβαιώνει μέσω της καρτέλας του πως πρόκειται για μία πολύ ποιοτική προσθήκη.
Cerin.png

Ganea_1.png

Lodygin.png

Magnusson.png


ΑΕΚ

Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον οι δύο προσθήκες της «Ένωσης» έως τώρα. Οι έξι μήνες του Σέρβου στην Ελλάδα, μέσω του Παναθηναϊκού, ήταν αρκετοί για να δώσει μία πρώτη εικόνα. Από την άλλη, δύσκολα θα βρεθεί Έλληνας οπαδός με πλήρη εικόνα του Δανού αμυντικού χαφ.
 
Μέσω του παιχνιδιού, πάντως, επιβεβαιώνει όσα ανέφερε η άλλοτε δόξα της ΑΕΚ, Χένρικ Νίλσεν, μιλώντας στο BN Sports για τον συμπατριώτη του. Πως πρόκειται, δηλαδή, για «ένα σύγχρονο εξάρι, έναν μαχητή».
Gacinovic.png

Jonsson.png
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0