eSports & Games

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι πλησιάζει η κυκλοφορία του Skull & Bones της Ubisoft

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι πλησιάζει η κυκλοφορία του Skull & Bones της Ubisoft
Μετά την ηλικιακή βαθμονόμηση από το ESRB.

To πολύπαθο θα το χαρακτηρίζαμε Skull & Bones της Ubisoft, βαθμονομήθηκε ηλικιακά από το ERSB, κάτι που σημαίνει πως η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του δεν βρίσκεται μακριά. Τα νέα έρχονται έπειτα από τις πρόσφατες βαθμονομήσεις του παιχνιδιού σε Αυστραλία και Βραζιλία, αλλά και τη διαρροή ενός σύντομου tutorial video, μέσω του οποίου αποδείχτηκε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού παραμένει «ζωντανή».

Με βάση την περιγραφή που παρέχεται στην ιστοσελίδα του ESRB, το παιχνίδι αναμένεται για PC, PlayStation 5, Google Stadia, Xbox Series X και Xbox Series S. Επιπλέον, έγιναν γνωστές και πληροφορίες που σχετίζονται με το gameplay.

Είναι ένα naval-combat action game, με τον παίκτη να αναλαμβάνει τον χειρισμό ενός ασήμαντου ναυαγού, ο οποίος θα προσπαθήσει να εξελιχθεί σε καπετάνιο πειρατικού πλοίου. Το Skull & Bones είναι δομημένο σε αποστολές και βασικοί πυλώνες της εμπειρίας είναι η εξερεύνηση καταυλισμών και οι δραματικές μάχες στη θάλασσα.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται από οπτική πρώτου προσώπου και οι παίκτες καθοδηγούν το πλήρωμα στο πως να χρησιμοποιεί τα κανόνια του πειρατικού πλοίου για να βάλλει εναντίον αντίπαλων πλοίων, πολεμικών αλλά και εμπορικών, όπως επίσης και ενάντια σε καταυλισμούς ή οχυρά, σε μια προσπάθεια απόκτησης πολύτιμων αγαθών. Τα εχθρικά σκαριά είναι δυνατό να εμβολιστούν και το πλήρωμά σας θα μπορεί να κάνει ρεσάλτο σε αυτά για να τα υποτάξει και να κλέψει λάφυρα. Οι ενέργειες αυτές θα έχουν ως αποτέλεσμα εντυπωσιακά cutscenes με πλάνα από μάχες με όπλα ή σπαθιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Skull & Bones έλαβε την ηλικιακή βαθμονόμηση «Mature», λόγω των οπτικών εφέ που θα απεικονίζουν αίμα, πτωμάτων που είτε θα είναι κρεμασμένα ή καρφωμένα σε παλούκια, αλλά και της γλώσσας που θα χρησιμοποιείται. Ακόμα, στους οικισμούς θα υπάρχουν οίκοι ανοχής και γυναίκες που εκδίδονται θα σας καλούν κοντά τους, με σκοπό, πάνω απ' όλα, να βάλουν χέρι στο πορτοφόλι σας. Ακόμα, θα υπάρχουν και αγορές εντός παιχνιδιού, δίχως να διευκρινίζεται τι ακριβώς θα αφορούν.

Τέλος, μετά τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2017 που ανακοινώθηκε, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Ubisoft θα αποκαλύψει εκ νέου το παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.


Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0