eSports & Games

Ημερομηνία έναρξης και trailer για την πρώτη σεζόν του Battlefield 2042

Ημερομηνία έναρξης και trailer για την πρώτη σεζόν του Battlefield 2042

Αρκεί για να σωθεί το παιχνίδι;

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι η πρώτη σεζόν του Battlefield 2042, με τίτλο Zero Hour, θα ξεκινήσει στις 9 Ιουνίου 2022. Η ημερομηνία, μαζί με άλλες πληροφορίες, αποκαλύφθηκε μέσω ενός νέου video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Με το Zero Hour προστίθεται στο παιχνίδι ο χάρτης Exposure, μία νέα Specialist, η Ewelina αλλά και ένα νέο όπλο, ο εκτοξευτής ρουκετών της, με τον οποίο μπορεί να εξολοθρεύει εναέριες απειλές. Ακόμα, η Ewellina έχει την ικανότητα να εντοπίζει αυτόματα όσα οχήματα έχουν υποστεί ζημιά. Το νέο περιεχόμενο περιλαμβάνει και δύο ελικόπτερα, το Huron και Hannibal, που έχουν περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με εκείνα που υπάρχουν ήδη στο Battlefield 2042, καθώς μπορούν να εναλλάσσονται εύκολα μεταξύ stealth και assault modes.

Δύο ακόμα νέα όπλα παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της ανακοίνωσης. Πρόκειται για ένα crossbow που ναι μεν επιτρέπει να χτυπάτε τους αντιπάλους από απόσταση και αθόρυβα, όμως μπορεί να εκτοξεύει και εκρηκτικά βέλη που σκορπίζουν τον πανικό. Υπάρχει επίσης ένας εκτοξευτής βομβίδων καπνού αλλά και το BSV-M, ένα μεσαίου βεληνεκούς όπλο, με δύο firing modes.

Εννοείται ότι δεν λείπει και το σχετικό battle pass, με εκατό επίπεδα περιεχομένου για να ξεκλειδώσουν οι παίκτες, τα 30 δωρεάν και τα 70 επί πληρωμή, για εκείνους που θα επιλέξουν να αγοράσουν το premium battle pass.

«Τα δωρεάν tiers προσφέρουν πρόσβαση στη νέα Specialist (Lis), σε όπλα, οχήματα, cosmetics και πολλά άλλα. Από την άλλη στα premium tiers θα βρείτε Skins, BFC, Player Card Backgrounds, Weapon Charms, Takedowns και πολλά άλλα», αναφέρει η ΕΑ.

Η πρώτη σεζόν ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις αρχές του 2022, όμως καθυστέρησε λόγω του ότι η ομάδα ανάπτυξης, DICE, έπρεπε να κάνει πολλές διορθώσεις, εξ' αιτίας της κακής ποιότητας του παιχνιδιού κατά το λανσάρισμά του. Επιπλέον, πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι σταμάτησε η ανάπτυξη νέου περιεχομένου για το Hazard Zone mode.

Το Battlefield 2042 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0