eSports & Games

Επί πληρωμή θα διατεθεί το 2023 το Master League mode στο eFootball της Konami

Επί πληρωμή θα διατεθεί το 2023 το Master League mode στο eFootball της Konami

Μαζί με άλλο περιεχόμενο που έρχεται σταδιακά.

Δυστυχώς, η Konami επιβεβαίωσε ότι το Master League mode δεν πρόκειται να προστεθεί στο eFootball πριν το 2023. Το συγκεκριμένο ήταν ένα από τα πλέον δημοφιλή, όταν η σειρά ονομαζόταν ακόμα Pro Evolution Soccer.

Στην ουσία είναι ένα career mode, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τη διαχείριση μιας ομάδας, τη βελτιώνουν πουλώντας και αγοράζοντας παίκτες και στόχος είναι η κατάκτηση όσο το δυνατό περισσότερων πρωταθλημάτων και κυπέλλων. Το νεότερο post από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter αναφέρει ότι το Master League δεν πρόκειται να προστεθεί πριν το επόμενο έτος και μάλιστα θα είναι επί πληρωμή περιεχόμενο. Επίσης, στο tweet σημειώνεται πως ο αριθμός των ομάδων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πρωταθλήματα θα επεκταθεί και αυτές θα γίνουν διαθέσιμες επί πληρωμή, ως το τέλος του 2022. Δεν ξεκαθαρίζεται αν τα παραπάνω σχετίζονται με το υπάρχον Match mode.

Εκεί οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε εννέα επίσημες ομάδες και μπορούν να αγωνιστούν σε φιλικά matches, είτε ενάντια στη CPU, είτε ενάντια σε άλλους, πάντοτε σε offline επίπεδο. Είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσει κάποιος αν αυτά που γράφει η Konami έχουν να κάνουν με ομάδες που θα προστεθούν στο Match mode ή με ένα ξεχωριστό League mode. Πάντως, το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει και δωρεάν περιεχόμενο, που είναι το εξής: -

Η επιλογή για Lobby Matches όπου οι παίκτες θα δημιουργούν online lobbies και στη συνέχεια θα δίνουν αγώνες με ομάδες που έχουν δημιουργήσει στο Dream Team mode, αναμένεται να γίνει διαθέσιμη το καλοκαίρι του 2022.

Τον χειμώνα του 2022 θα προστεθούν μια σειρά από λειτουργίες για τη διαμόρφωση των χαρακτηριστικών του eFootball. - Η υποστήριξη για cross-platform ανάμεσα σε PC και κονσόλες θα γίνει επίσης διαθέσιμη τον χειμώνα του 2022. Σας υπενθυμίζουμε ότι προς το παρόν, το eFootball βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τη δεύτερη σεζόν περιεχομένου, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου. Νικήτας Καβουκλής
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0