eSports & Games

Τσιτσαρίτο: Το μεταγραφικό «μπαμ» της Complexity Gaming! (video)

Τσιτσαρίτο: Το μεταγραφικό «μπαμ» της Complexity Gaming! (video)

Ο σταρ των LA Galaxy, Τσιτσαρίτο, αποτελεί το νέο, μεγάλο, μεταγραφικό… απόκτημα της εταιρείας Complexity Gaming!

Η Complexity Gaming ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον επιθετικό των LA Galaxy και πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας του Μεξικού, Τσιτσαρίτο. Αναμένεται να ενταχθεί στην Complexity Stars Division, όπου θα συναντήσει άλλους αθλητές με σημαντική καριέρα, όπως ο πρωταθλητής στο NBA, Τζέι Αρ Σμιθ, αλλά και ο πέντε φορές νικητής στο UFC, Μαξ Χόλογουεϊ.

Στόχος της εν λόγω συμφωνίας είναι να επωφεληθούν αμφότερες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αφού τόσο το αθλητικό κοινό, όσο και αυτό του gaming, θα αποκτήσουν ένα σημείο αναφοράς. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι 14.3 εκατ. ακόλουθοι του Μεξικανού στα social media που διατηρεί, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, παρ' όλα αυτά, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.


Ο Χαβιέρ Ερνάντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές της Νοτίου Αμερικής, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα το 2014, όταν και βρέθηκε στο εξώφυλλο της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, FIFA, δίπλα στον Λιονέλ Μέσι.

Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα του gaming, μιας και διατηρεί το δικό του κανάλι στην πλατφόρμα Twitch.

Η συνεργασία αυτή τον καθιστά ως τον πρώτο επαγγελματία ποδοσφαιριστή που υπογράφει στην Complexity Stars Division και σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, είναι μία κίνηση-δείγμα αφοσίωσης προς το ισπανόφωνο κοινό της, το οποίο υπολογίζεται πως φτάνει το 30%!

«Το νεανικό κοινό ‘διψά’ για τέτοιου είδους εμπειρίες και είμαστε βέβαιοι πως ο Τσιτσαρίτο θα προσαρμοστεί στο gaming περιβάλλον μας», ανέφερε ο επικεφαλής της Complexity Stars, Ντουέιν Τζάκσον.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα συνεισφέρει ο Μεξικανός φορ δεν έχουν δει ακόμη το «φως» της δημοσιότητας, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα, μέσω των λογαριασμών που διατηρεί ο ίδιος, αλλά και η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται πως υπό την «αιγίδα» της Complexity λαμβάνουν χώρα τουρνουά διαφόρων παιχνιδιών, όπως το Counter-Strike, το FIFA και το Rocket League.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0