eSports & Games

Στις 14 Απριλίου θα λανσαριστεί η πρώτη κύρια έκδοση του eFootball της Konami!

Στις 14 Απριλίου θα λανσαριστεί η πρώτη κύρια έκδοση του eFootball της Konami!

To eFootball της Konami εγκαταλείπει τη φάση beta στις 14 Απριλίου 2022, με το λανσάρισμα της έκδοσης 1.0.0, η οποία θα γίνει διαθέσιμη μέσω ενός νέου update.

«Καθοδηγούμενοι από το feedback των παικτών, εργαστήκαμε για τη διόρθωση των bugs, τροποποιήσαμε το balance του παιχνιδιού και προσθέσαμε νέα στοιχεία που θα το κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικό», αναφέρει η σχετική ανάρτησης της Konami στο Twitter.

Το πιο ενδιαφέρον απ' όλα φαίνεται να είναι ένα νέο game mode με την ονομασία Dream Team, που έρχεται και αυτό ως μέρος του ίδιου update. Σε αυτό οι παίκτες θα δημιουργούν τη δική τους ομάδα και θα αγωνίζονται ενάντια σε άλλες Dream Teams από όλη την υφήλιο.

Επίσης, με ένα νέο δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η Konami αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα αρνητική κριτική που δέχτηκε η πρώτη έκδοση του eFootball, η οποία κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Επικεντρωθήκαμε στο να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι την ημερομηνία που είχαμε υποσχεθεί και αστοχήσαμε στο κυριότερο κομμάτι, που είναι η ποιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν επικριτικά σχόλια από fans, που με το δίκιο τους ήταν απογοητευμένοι. Απο τότε, η ομάδα ανάπτυξης εργάστηκε σκληρα για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των fans, αλλά και για να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο».

«Μέρος της προσήλωσής μας στη βελτίωση του παιχνιδιού είναι η προσθήκη νέων εντολών και λειτουργιών (επιθετικών και αμυντικών), που συναντώνται σε κάθε σύγχρονο ποδοσφαιρικό τίτλο. Επίσης, έχουμε τροποποιήσει το balance του παιχνιδιού και διορθώσαμε μία σειρά από τεχνικά προβλήματα, για να διασφαλιστεί μία διασκεδαστική εμπειρία».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα, οι βελτιώσεις αφορούν κυρίως αλλαγές στον έλεγχο της αμυντικής λειτουργίας και μηχανισμών που σχετίζονται με τις πάσες και τα σουτ.

«Η πλειοψηφία του feedback που λάβαμε αφορούσε τον αμυντικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι παίκτες επικεντρώθηκαν στη δυσκολία να αμυνθούν και να ανακτήσουν τον έλεγχο της μπάλας. Αφότου επαναπροσδιορίσαμε τις προτεραιότητες της αμυντικής λειτουργίας, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα πλήκτρα που χρησιμοποιούνται για να γίνει η διαδικασία πιο διαισθητική. Εντολές για pressing που υπήρχαν σε προηγούμενα παιχνίδια θα εισαχθούν και στο eFootball 22. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχει μια νέα εντολή με όνομα "Shoulder Charge", για την ανάκτηση της κατοχής με πιο ενεργό τρόπο.»

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι, από τις 14 Απριλίου και μετά θα διαπιστώσουν πως οι πάσες έχουν γίνει ταχύτερες και πιο ακριβείς. Βελτιωμένη θα είναι επίσης η ταχύτητα των σουτ και την εμφάνισή τους θα κάνουν δύο νέα στυλ, το stunning shot και το stunning pass.

Στο Dream Team mode οι παίκτες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα με παίκτες από όλο τον κόσμο, όπως το MyClub του Pro Evolution Soccer και το Ultimate Team του FIFA. Οι παίκτες της Dream Team θα μπορούν να εξελιχθούν, το οποίο σημαίνει πως θα υπάρχει η απόλυτη ελευθερία για να διαμορφώσετε την ομάδα όπως εσείς την ονειρεύεστε.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0