eSports & Games

State of Play: Αποκαλυπτήρια για το Hogwarts Legacy της Warner Bros. Games (video)

State of Play: Αποκαλυπτήρια για το Hogwarts Legacy της Warner Bros. Games (video)
Κυκλοφορεί στα τέλη του 2022: To Hogwarts Legacy αποκαλύφθηκε πλήρως κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play της Sony. Το παιχνίδι των Warner Bros. Games και Avalanche Software θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Τα γεγονότα μας μεταφέρουν στον 19ο αιώνα. Είστε ένας σπουδαστής της δημοφιλούς σχολής για μάγους, με την ιδιαίτερη ικανότητα χειρισμού αρχαίας μαγείας. Σκοπός σας είναι να αποκαλύψετε τι κρύβεται πίσω από την επανεμφάνιση αυτού του ξεχασμένου είδους μαγείας και ποιος επιδιώκει να την χρησιμοποιήσει για να καταστρέψει τον κόσμο των μάγων. Πριν όμως φτάσετε σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει να περάσετε από τα θρανία.

Φτάνοντας στο Hogwarts, το μαγικό καπέλο θα σας επιλέξει προς τοποθέτηση σε έναν από τους κοιτώνες που αναφέρονται και στα βιβλία της σειράς Harry Potter, δηλαδή Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ή Slytherin. Αφότου τακτοποιηθείτε θα συναντήσετε τους συμμαθητές σας και έπειτα ξεκινάει η καθημερινότητα στη σχολή. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα πρέπει να κάνετε μιας και θα ξεκινήσετε από το πέμπτο έτος σπουδών.

Οι καθηγητές θα σας μάθουν να εκτελείτε ξόρκια, να καλλιεργείτε μαγικά φυτά, να παρασκευάζετε φίλτρα και πολλά άλλα. Στα διαλείμματα θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνείτε το κάστρο, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του. Σας περιμένουν σκοτεινά μπουντρούμια, διάδρομοι που λίγοι γνωρίζουν και γρίφοι, η επίλυση των οποίων θα απαιτήσει τη χρήση των μαγικών σας ικανοτήτων.

Αργά ή γρήγορα θα κληθείτε να χρησιμοποιήσετε το ραβδί σας για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Ο κόσμος του Hogwarts Legacy είναι γεμάτος κινδύνους. Οι εχθροί δεν αστειεύονται και ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο πρωταγωνιστής έχει το δικό του μονοπάτι αναβαθμίσεων και όσο προχωράει το gameplay θα μπορείτε να αναβαθμίζετε τις ικανότητές του.

Ένα μεγάλο μέρος από τον χρόνο σας θα το περάσετε εκτός σχολής. Εκτός από βόλτες και διασκέδαση, στο χωριό Hogsmeade θα βρείτε όλες τις απαραίτητες προμήθειες, από υλικά για φίλτρα και σπόρους για μαγικά φυτά, έως και όλα τα είδη εξοπλισμού. Υπάρχει όμως και η επικίνδυνη πλευρά του Hogsmeade. Μάγοι και μάγισσες του «Σκοτεινού Τάγματος» περιφέρονται στα περίχωρα και είτε θα τους αποφύγετε, είτε θα τους αντιμετωπίσετε.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα video με 14 λεπτά gameplay και ένα ακόμα με λεπτομέρειες από τα παρασκήνια της δημιουργίας του τίτλου.



Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0