eSports & Games

Super League Fantasy: Στην καλύτερη ενδεκάδα της κανονικής περιόδου, οι λύσεις ήρθαν από την... επαρχία!

Super League Fantasy: Στην καλύτερη ενδεκάδα της κανονικής περιόδου, οι λύσεις ήρθαν από την... επαρχία!
Το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League έδωσε την ευκαιρία για να αναδειχθούν όσοι ξεχώρισαν στο ειδικό πρωτάθλημα του Fantasy, έως τώρα, και τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι παίκτες των ομάδων της επαρχίας... διέπρεψαν!
 
Σε ένα παράλληλο... σύμπαν, εξαρτώμενο, όμως, από αυτό της Super League, δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να αναλάβει τα «ηνία» ενός συλλόγου. Το Super League Fantasy έχει το δικό του φανατικό κοινό και έχει μπει για τα καλά στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως ένας ακόμα τρόπος αλληλεπίδρασης του κοινού, με τους αγαπημένους του παίκτες. Ως ένας τρόπος να τεστάρει ο φίλαθλος την ικανότητά του να διαχειρίζεται ένα μπάτζετ, θέλοντας να βγάλει το μέγιστο αποτέλεσμα.
 
Η λήξη της κανονικής διάρκειας της Super League έδωσε την τέλεια «πάσα» για να δούμε ποιοι ήταν οι ποδοσφαιριστές που έλυσαν τα «χέρια» όσων συμμετείχαν φέτος στο Fantasy του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε σχηματισμό 4-4-2, η ενδεκάδα που συνδύασε απόδοση και χαμηλή τιμή!
 

Γιαννιώτικη άμυνα!

Το γεγονός πως για ένα μεγάλο μέρος της κανονικής διάρκειας ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούσε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έκανε τους παίκτες να βρουν στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών των Ηπειρωτών, τον ορισμό του value for money. Σάλιακας, Πίρσμαν και Εραμούσπε, πλαισιώνονται από τον εξαιρετικά αποδοτικό Σισέ στις επιλογές μας.
 
Μάλιστα, τοποθετώντας τον... αλμυρό, Τόμας Βατσλίκ, κάτω από τα δοκάρια, που «έβγαλε» τα λεφτά του λόγω των 13 clean sheets, έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
 Χωρίς_τίτλο_3.png


Κέντρο άκρως δημιουργικό!

Από τον άξονα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Γιάσμιν Κούρτιτς. Ως κεντρικός μέσος να έχει σκοράρει 15 φορές; 
 
Δίπλα του τοποθετείται το νέο διαμάντι του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και ο Αίας Άοσμαν του Ιωνικού, που ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Σταθερή αξία ο Πέτρος Μάνταλος, κατά μήκος της σεζόν, λόγω των 10 ασίστ που μοίρασε.
 Μάνταλος: «Βρισκόμαστε σε πένθος» - AEK1924.gr


H επίθεση, υπόθεση της επαρχίας!

Η δυάδα στην επίθεση δεν έρχεται από την πρωτεύουσα. Ξανά ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει την εμφάνισή του, με τον Περέα, ενώ δίπλα στέκει ο Τόμ Φαν Βέερτ. Δεκατρία γκολ ήταν αυτά στην κανονική διάρκεια για τον Ολλανδό φορ του Βόλου, ενώ τα έξι του Κολομβιανού επιθετικού των Ηπειρωτών δεν κρίνονται λίγα. 
 
Μεγάλη η συνεισφορά τους, μικρή η χρηματιστηριακή τους αξία στο Fantasy, ιδανικός συνδυασμός.
 
Η ενδεκάδα της κανονικής περιόδου του Fastasy της Super League σε σχηματισμό 4-4-2.
 
Τερματοφύλακας: Τόμας Βατσλίκ (Ολυμπιακός)
Άμυνα: Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Σισέ (Ολυμπιακός), Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Πίρσμαν (ΠΑΣ Γιάννινα)
Κέντρο: Άοσμαν (Ιωνικός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Α. Καμαρά (Ολυμπιακός)
Επίθεση: Περέα (ΠΑΣ Γιάννινα), Φαν Βέερτ (Βόλος)
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0