eSports & Games

Με παρουσία κοινού θα διοργανωθεί το Tokyo Game Show 2022

Με παρουσία κοινού θα διοργανωθεί το Tokyo Game Show 2022

Για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια

Σχετικά Άρθρα

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του COVID-19, το Tokyo Game Show θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία εκθετών και κοινού, από τις 15 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, στην Chiba της Ιαπωνίας.

Όπως ακριβώς συνέβαινε στις προηγούμενες διοργανώσεις, τις δύο πρώτες ημέρες, αποκλειστική πρόσβαση θα έχουν οι εταιρικοί επισκέπτες, ενώ στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι πύλες για το ευρύ κοινό. Η επίσημη γλώσσα της εκδήλωσης παραμένει η ιαπωνική, όμως θα υπάρχουν και μεταφράσεις στα αγγλικά, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος που το event ήταν υβριδικό, με δραστηριότητες τόσο online όσο και με φυσική παρουσία, στην TGS 2022 μπαίνει στην άκρη το μεγαλύτερο μέρος των διαδικτυακών παρουσιάσεων και το moto για το τρέχον έτος είναι το «Nothing Stops Gaming». Το show θα διατηρήσει ένα μικρό μέρος του υβριδικού μοντέλου, όπως demos παιχνιδιών με τα οποία θα μπορέσετε να ασχοληθείτε από την άνεση του σπιτιού σας, την περιοχή TGS Virtual Reality καθώς και μία ψηφιακή ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, μια σειρά από fun events εξαφανίστηκαν από την καθημερινή μας ζωή, όμως τα video games συνέχιζαν να κάνουν τις μέρες μας καλύτερες. Τα video games θα συνεχίζουν να φωτίζουν τις ημέρες όλων, όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον και το φετινό moto αντικατοπτρίζει πλήρως αυτή τη δέσμευση.

Το 2022 είναι η χρονιά που θα αποκαλυφθεί το πραγματικό πνεύμα των video games και σκοπός της έκθεσης είναι να δημιουργήσει ελπίδα. Ας ανοίξουμε την πόρτα των παιχνιδιών σε όλους. Ας δώσουμε κουράγιο και ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο. Δείξτε σε όλους την αγάπη για τα παιχνίδια. Είναι ώρα να βυθιστούμε στον μαγικό κόσμο τους», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όλες οι σημαντικές διοργανώσεις της βιομηχανίας των video games, όπως η Ε3 και τα The Game Awards πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή για λόγους υγείας και ασφάλειας, όμως σταδιακά ο χώρος επανέρχεται στην κανονικότητα με το κοινό να δίνει ξανά το παρόν, όπως συνέβη με το DICE Summit και τη GDC 2022 που θα διεξαχθεί σε λίγες εβδομάδες.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0