eSports & Games

Το It Takes Two κέρδισε το μεγάλο βραβείο στα The Game Awards 2021

Το It Takes Two κέρδισε το μεγάλο βραβείο στα The Game Awards 2021
Ο νόμος των Outsiders.

Τα The Game Awards 2021 δεν έκρυβαν ιδιαίτερες εκπλήξεις από πλευράς περιεχομένου και ανακοινώσεων νέων παιχνιδιών παρόλα αυτά το ενδιαφέρον διατηρήθηκε ζωντανό μέχρι το τέλος, όταν και ανακοινώθηκε το όνομα του μεγάλου νικητή. Όταν έκανε την εμφάνισή του στη λίστα των υποψηφιοτήτων, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι έχει τα φόντα να φτάσει στην κορυφή, παρόλα αυτά, το It Takes Two μπόρεσε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, κατακτώντας το αγαλματίδιο για το Game of the Year, έχοντας απέναντί του τα Resident Evil Village, Ratchet and Clank, Deathloop, Psychonauts 2 και Metroid Dread. Μάλιστα το παιχνίδι της Electronic Arts απέσπασε δύο ακόμα βραβεία: Best Multiplayer Game και Best Family Game.

H τελετή, που για πρώτη φορά στα χρόνια της πανδημίας του Covid-19 πραγματοποιήθηκε με την παρουσία κοινού, ήταν γεμάτη ανακοινώσεις για video games και παραθέτουμε τις σημαντικότερες από αυτές.

Elden Ring

Πρόκειται για το πλέον αναμενόμενο παιχνίδι του 2022 από πλευράς των παικτών και δικαιολογημένα κέρδισε το σχετικό βραβείο στα The Game Awards 2021. H Bandai Namco Entertainment παρουσίασε ένα νέο video που αναλύει στοιχεία της ιστορίας του παιχνιδιού που αναμένεται να συγκεντώσει το ενδιαφέρον όλων, μιας και το σενάριο υπογρέφεται από τους μετρ του είδους, Hidetaka Miyazaki και George R. R. Martin (Game of Thrones).

To Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Alan Wake 2

Το επόμενο κεφάλαιο των περιπετειών του Alan Wake θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2023, σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. H Remedy Entertainment που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου υπόσχεται να προσφέρει μια περιπέτεια με συναρπαστική ατμόσφαιρα και έντονα συναισθηματική αφήγηση, που θα συνδυάζονται από δράση που κόβει την ανάσα. Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για το σενάριο και περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το Καλοκαίρι του 2022.

Star Wars Eclipse

To Star Wars Eclipse είναι το επόμενο παιχνίδι των Lucasfilm Games και Quantic Dream, μια περιπέτεια γεμάτη δράση και ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους. Είναι το πρώτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς που διαδραματίζεται σε μια αχαρτογράφητη περιοχή του Outer Rim, κατά τη διάρκεια της The High Republic era, που έχει μείνει γνωστή ως η χρυσή εποχή των Jedi. Στο επίκεντρο του gameplay θα βρίσκονται οι επιλογές των παικτών και κάθε απόφαση που θα πάρουν θα καθορίσει τον τρόπο εξέλιξης της ιστορίας.

Τέλος, η λίστα των νικητών ανά κατηγορία έχει ως εξής:

Game of the Year — It Takes Two

Best Game Direction — Deathloop

Best Narrative — Marvel's Guardians of the Galaxy

Best Art Direction — Deathloop

Best Score and Music — NieR Replicant

Best Audio Design — Forza Horizon 5

Best Performance — Maggie Robertson as Lady Dimitrescu, Resident Evil Village

Games for Impact — Life Is Strange: True Colors

Best Ongoing Game — Final Fantasy XIV Online

Best Indie Game — Kena: Bridge of Spirits

Best Mobile Game — Genshin Impact

Best Community Support — Final Fantasy XIV Online

Innovation in Accessibility — Forza Horizon 5

Best VR/AR Game — Resident Evil 4 VR

Best Action Game — Returnal

Best Action/Adventure Game — Metroid Dread

Best RPG — Tales of Arise

Best Fighting Game — Guilty Gear Strive

Best Family Game — It Takes Two

Best Simulation/Strategy Game — Age of Empires 4

Best Sports/Racing Game — Forza Horizon 5

Best Multiplayer Game — It Takes Two

Content Creator of the Year — Dream

Best Indie Debut — Kena: Bridge of Spirits

Most Anticipated Game — Elden Ring

Best Esports Game — League of Legends

Best Esports Athlete — S1mple

Best Esports Team — Natus Vincere

Best Esports Coach — Kkoma

Best Esports Event — 2021 League of Legends World Championship

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0