eSports & Games

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Πρώτα σε PlayStation 5...

Πλησιάζει η στιγμή της κυκλοφορίας του Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Η συλλογή θα γίνει πρώτα διαθέσιμη για PlayStation 5, σε φυσική και ψηφιακή μορφή, στις 28 Ιανουαρίου 2022, με τιμή €49,99, όπως ανακοίνωσαν η Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Naughty Dog. Θα ακολουθήσει, εντός του 2022, η αντίστοιχη έκδοση για PC, μέσω Steam και Epic Games Store.

Όσοι έχουν αγοράσει το Uncharted 4: A Thief’s End, το Uncharted: The Lost Legacy ή το Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν στο Uncharted: Legacy of Thieves Digital Version, πληρώνοντας το ποσό των €10. Η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη την ημέρα που θα κυκλοφορήσει η συλλογή, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου. Οι κάτοχοι PlayStation 4 που έχουν αγοράσει έναν από τους τίτλους που αναφέρθηκαν σε μορφή Blu-ray, θα πρέπει να εισάγουν τον δίσκο στο PlayStation 5, κάθε φορά που θέλουν να κατεβάσουν ή να παίξουν την επερχόμενη, αναβαθμισμένη έκδοση. Η αναβάθμιση στην τιμή τον €10 δεν ισχύει σε δύο περιπτώσεις. Αν κάποιος έχει μεν στην κατοχή του το Blu-ray αλλά έχει αγοράσει το PlayStation 5 Digital Edition, το μοντέλο δηλαδή που δεν διαθέτει Blu-ray drive ή έχει αποκτήσει το Uncharted 4: A Thief’s End στο πλαίσιο της συνδρομής PlayStation Plus.

Στον τομέα των γραφικών θα προσφέρονται τρεις διαφορετικές επιλογές ποιότητας:

Fidelity Mode – Απευθύνεται σε όσους διαθέτουν τηλεόραση ή monitor με ανάλυση 4Κ, με τον ρυθμό ανανέωσης να είναι κλειδωμένος στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Performance Mode – Σε αυτή την περίπτωση ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Performance+ Mode – Η επιλογή αυτή κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε παιχνίδι του PlayStation. H ανάλυση φτάνει στα 1080p και ο ρυθμός ανανέωσης στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο (με την προϋπόθεση ότι υπάρχει συμβατή τηλεόραση ή monitor).

Χάρη στην ισχύ του PlayStation 5 οι χρόνοι φόρτωσης έχουν σχεδόν εξαλειφθεί, οπότε η δράση θα ξεκινάει σχεδόν άμεσα. Η υποστήριξη Spatial 3D Audio θα αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία και οι παίκτες θα αντιλαμβάνονται από που προέρχεται ο κάθε θόρυβος. Ακόμα, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του DualSense controller έχουν χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρόπο που θα υπάρχει στα χέρια των παικτών η όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική αίσθηση της εκάστοτε δραστηριότητάς τους, όπως η οδήγηση ενός 4x4 σε χωμάτινο δρόμο, οι γροθιές και η αιώρηση με σκοινί.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0