eSports & Games

H ΕΑ Sports σκέφτεται να αλλάξει την ονομασία της σειράς FIFA

H ΕΑ Sports σκέφτεται να αλλάξει την ονομασία της σειράς FIFA

Δεν θα επηρεαστεί το περιεχόμενο των παιχνιδιών.

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου της, με αφορμή την εξαιρετική ως τώρα πορεία του FIFA 22, η Electronic Arts αφήνει να εννοηθεί πως είναι πολύ πιθανό να αλλάξει την ονομασία της σειράς FIFA.

Η εταιρεία αναφέρει ότι επανεξετάζει τη συμφωνία που έχει υπογράψει με την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου για τη χρήση του ονόματος FIFA, η οποία είναι ξεχωριστή από τις συνεργασίες και τις άδειες που σχετίζονται με το περιεχόμενο των τίτλων της σειράς.

«Όλα αυτά τη χρόνια, δημιουργήσαμε ένα παγκόσμιο franchise και μάθαμε ότι η αυθεντικότητα είναι πολύ σημαντική για την εμπειρία. Για το λόγο αυτό επικεντρώνουμε όλες τις προσπάθειες και τις δυνάμεις μας στις πάνω από 300 συμφωνίες αδειοδότησης που έχουμε υπογράψει, μέσω των οποίων έχουμε πρόσβαση σε 17.000+ αθλητές, 700+ ομάδες, 100 στάδια και πάνω από 30 πρωταθλήματα ανά τον κόσμο», τονίζει η ανακοίνωση.

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε συνεργασίες και άδειες που έχουν ενδιαφέρον για τους παίκτες και για τον λόγο αυτό, το παιχνίδι μας είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει διοργανώσεις όπως, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, το CONMEBOL Libertadores, η Premier League, η Bundesliga και LaLiga Santander, μεταξύ άλλων. Το εύρος των συνεργασιών μας το οικοσύστημα του περιεχομένου για το οποίο έχουμε αποκτήσει άδειες, μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε να προσφέρουμε αυθεντικότητα στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της EA Sports, τώρα αλλά και για πολλά χρόνια. Κοιτώντας το μέλλον, εξετάζουμε την αλλαγή ονόματος των τίτλων της EA Sports. Αυτό σημαίνει πως επανεξετάζουμε την άδεια χρήσης του ονόματος που έχουμε με τη FIFA, η οποία είναι ξεχωριστή από τις συνεργασίες και τις άδεις που έχουμε με τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο», συνεχίζει το δελτίο τύπου.

To FIFA 22 κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Nintendo Switch. Πρόσφατα, η EA Sports ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το πρώτο μεγάλο update για το παιχνίδι και στο επίκεντρο των αλλαγών θα βρίσκονται οι τερματοφύλακες, για τους οποίους οι παίκτες διαμαρτύρονται ότι φέτος αποκρούν με ευκολία ακόμα και τα σουτ που κατευθύνονται στο γάμμα της εστίας.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0