eSports & Games

Αφαιρέθηκε το όνομα του Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι από το FIFA 2022!

Αφαιρέθηκε το όνομα του Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι από το FIFA 2022!

Χειροτερεύουν τα πράγματα, όπως όλα δείχνουν, στην υπόθεση του Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι, με το όνομα του ποδοσφαιριστή των «πολιτών» να μην συμπεριλαμβάνεται στο FIFA 2022, προς έκπληξη όλων.

Σταθερή είναι η κατάσταση στην υπόθεση του Μπέντζαμιν Μεντί ως στιγμής, με την δικαιοσύνη να έχει αποφανθεί πως η εκδίκαση για τις κατηγορίες της κακοποίησης και των βιασμών θα λάβουν χώρα στα μέσα Ιανουαρίου.

Παρόλα αυτά, μία ημέρα μετά την άρνηση του Πεπ Γκουαρδιόλα να αναφερθεί στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχθηκε από Γάλλο δημοσιογράφο, ενόψει της αναμέτρησης των «πολιτών» με την Παρί Σεν Ζερμέν, έγινε γνωστό πως ο Μεντί δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ονομάτων που απαρτίζουν το 2022!

Με τον τρόπο αυτό η FIFA θέλησε να τον τιμωρήσει, αποκηρύσσοντας τον με κάθε τρόπο, ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει διατηρήσει στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας, κάθε τι που έχει σχέση με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Στα προϊόντα της μάλιστα συμπεριλαμβάνονται φανέλες, κούπες και διάφορες εμφανίσεις, με τα ονόματα όλων των παικτών της ομάδας του Μάντσεστερ, πλην του Γάλλου μπακ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0