eSports & Games

Ghost of Tshushima: Ο ηθοποιός που χάρισε τη φωνή του, εξασκείται στη χρήση του σπαθιού Katana! (video)

Ghost of Tshushima: Ο ηθοποιός που χάρισε τη φωνή του, εξασκείται στη χρήση του σπαθιού Katana! (video)

Ο Daisuke Tsuji, ο ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του στον Jin Sakai, τον κεντρικό ήρωα του Ghost of Tsushima, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο εξασκείται στη χρήση του σπαθιού Κατάνα.

Ο Daisuke Tsuji φαίνεται πως έχει γίνει «ένα» με τον ρόλο του Jin Sakai και αποφάσισε να ανταλλάξει αρετές με τον πρωταγωνιστή του δημοφιλούς παιχνιδιού, Ghost of Tsushima. Ο Ιάπωνας ηθοποιός χάρισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού και η επιρροή ξέφυγε από την κονσόλα.

Μαζί με τον Toru Uchikado, έναν άλλο Ιάπωνα ηθοποιό, δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο προσπαθούν να «κατακτήσουν» τη τέχνη του σπαθιού Κατάνα!

Οι φίλοι του παιχνιδιού, Ghost of Tsushima, γνωρίζουν ότι ο κύριος χαρακτήρας του, Jin Sakai, είναι εξαιρετικά έμπειρος στη χρήση του συγκεκριμένου όπλου. Το παιχνίδι διαθέτει πολλές διαφορετικές στάσεις που επιτρέπουν στο Sakai να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του, υιοθετώντας διαφορετικό μοτίβο επίθεσης.

Παρά το γεγονός ότι έχει πολύ μικρή εμπειρία, ο Tsuji φαίνεται να βρίσκει τα «βήματά» του πολύ γρήγορα, αφού αναδημιουργεί αρκετές από τις στάσεις και τις κινήσεις του παιχνιδιού, όπως η κίνηση θραύσης ασπίδας.

Δεν είναι, όμως, τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Ο Tsuji καλείται να ενσωματώσει κινήσεις που απαιτούν αρμονική συνεργασία ποδιών, κορμού και σπαθιού. Το γεγονός πως το καταφέρνει με μεγάλη άνεση και στυλ παραπλήσιο με αυτό του κεντρικού ήρωα του παιχνιδιού, αποτελεί μεγάλο επίτευγμα!

Υπενθυμίζεται πως το Ghost of Tsushima είχε πρόσφατα μια ολοκαίνουργια κυκλοφορία σε PS4 και PS5 μέσω της έκδοσης Directors Cut, ενώ η λειτουργία Legends για πολλούς παίκτες κυκλοφόρησε πρόσφατα ως αυτόνομη λήψη.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0