eSports & Games

Bybit: Η γνωστή πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων συμφώνησε με την Astralis για τριετή συνεργασία

Bybit: Η γνωστή πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων συμφώνησε με την Astralis για τριετή συνεργασία

«Γάμος» της Bybit με μια από τις πιο κυρίαρχες ομάδες στην ιστορία του Counter-Strike.

Σχετικά Άρθρα

Σε μια καινοτόμα συμφωνία προχώρησε ο ευρωπαϊκός οργανισμός της Astralis που ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Bybit για τα επόμενα τρία χρόνια. Το λογότυπο της γνωστής πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων θα κοσμεί πλέον την εμφάνιση της ομάδας που διαπρέπει στο Counter-Strike έχοντας κερδίσει συνολικά έπαθλα που ξεπερνούν τα 8.5 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι παίκτες του οργανισμού θα συμμετάσχουν ενεργά στο World Series of Trading που διοργανώνει η Bybit με στόχο να τη διαφήμιση του στη βιομηχανία των eSports. Το WSOT είναι ουσιαστικά ένας διαγωνισμός με μονομαχίες σε εικονικό περιβάλλον μεταξύ traders.

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει και να διεκδικήσει το έπαθλο που ξεπερνά τα 7.5 εκατομμύρια δολάρια θα πρέπει να έχει στην κατοχή του τουλάχιστον 0.03 bitcoin ή 0.45 ethereum. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 5% του συνολικού επάθλου (περίπου 400.000 δολάρια) θα γίνει δωρεά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού η Bybit ανακοίνωσε ότι ήδη έχει έρθει σε επαφή με τη UNICEF.

Ο Μπεν Ζου, συνιδρυτής και CEO της Bybit, σχολίασε αναφορικά με τη νέα συνεργασία της εταιρείας του: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με έναν οργανισμό όπως η Astralis που εδώ και χρόνια κυριαρχεί στον ηλεκτρονικό αθλητισμό. Με τη συμβολή της πιστεύω ότι το WSOT 2021 θα αποδειχθεί πως είναι το ιδανικό περιβάλλον για τους νέους που θέλουν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα».

Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία που ανακοίνωσε η Bybit στη βιομηχανία των eSports μέσα στον Αύγουστο. Έχει συμφωνήσει ήδη για τα επόμενα δύο χρόνια με την Alliance, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε άλλο ένα τριετές deal με την ουκρανική Natus Vincere (NAVI) που έχει στο δυναμικό της τον superstar του Counter-Strike, Ολεξάντερ «s1mple» Κοστίλιεφ.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0