eSports & Games

Σε σκηνικό Β’ Παγκοσμίου Πολέμου τα γεγονότα του Call of Duty: Vanguard (video)

Σε σκηνικό Β’ Παγκοσμίου Πολέμου τα γεγονότα του Call of Duty: Vanguard (video)

Αποκαλύφθηκε επίσημα

Σχετικά Άρθρα

Η Sledgehammer Games αποκάλυψε το Call of Duty: Vanguard, που θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Battle.net). Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι αγοράσουν την κόπια τους εγκαίρως, θα αποκτήσουν νωρίτερα πρόσβαση στην open beta του τίτλου, που θα γίνει πρώτα διαθέσιμη σε κονσόλες PlayStation. Επίσης, όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή θα λάβουν ως δώρο το όπλο «Night Raid Mastercraft», που θα είναι άμεσα διαθέσιμο για όσους ασχολούνται με το Call of Duty: Black Ops Cold War ή το Call of Duty: Warzone.

Ένα από τα βασικά κομμάτια του Call of Duty: Vanguard θα είναι το single player campaign. Στο επίκεντρο της αφήγησης θα βρίσκεται η Task Force One, η πολυεθνική ομάδα ειδικών δυνάμεων των Συμμάχων που άλλαξε τη ροή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Τα μέλη της θα έχουν ρόλο operators στο multiplayer mode, που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των περισσότερων παικτών. Εννοείται πως για μια ακόμα φορά δεν θα λείπουν τα Zombies, η ιστορία των οποίων θα συνδέεται με εκείνη του Call of Duty: Black Ops Cold War. Μία σημαντική προσθήκη περιμένει και τους παίκτες του free to play Warzone, δηλαδή ένας νέος χάρτης εμπνευσμένος από το Vanguard.

Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του Call of Duty: Vanguard είναι εμπνευσμένοι από πραγματικά πρόσωπα. Η Polina Petrova αποτελεί άμεση αναφορά στην ελεύθερη σκοπεύτρια των Σοβιετικών, Lyudmila Pavlichenko, γνωστή και ως Lady Death, υπεύθυνη για τον θάνατο 309 στρατιωτών της αντίπαλης παράταξης. Ο Wade Jackson είναι βασισμένος στον Vernon L. Micheel, Αμερικάνο πιλότο που βομβάρδισε δύο ιαπωνικά αρεοπλανοφόρα στη μάχη του Midway. Υπάρχει και ο Lucas Riggs, Charles Upham στην πραγματική ζωή, ο μόνος στρατιώτης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου που τιμήθηκε με δύο μετάλλια Victoria Cross. Τέλος, ο Arthur Kingsley βασίζεται στην προσωπικότητα του Sidney Cornell, ενός Βρετανού αλεξιπτωτιστή που τιμήθηκε με το Distinguished Conduct Medal για τα ανδραγαθήματά του στη Νορμανδία.

Κατά το λανσάρισμα του Call of Duty: Vanguard θα υπάρχουν 20 χάρτες για το multiplayer mode, οι οποίοι θα ανανεώνονται συνεχώς και θα υπάρχουν συνεχείς προσθήκες περιεχομένου, τόσο στον επερχόμενο τίτλο, όσο και στο Warzone.



Νικήτας Καβουκλής 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0