eSports & Games

Για το 2022 μετατίθεται η κυκλοφορία και του Horizon Forbidden West για PS5 και PS4

Για το 2022 μετατίθεται η κυκλοφορία και του Horizon Forbidden West για PS5 και PS4

Όλο και πληθαίνουν οι αναφορές ότι η Sony Interactive Entertainment έχει αποφασίσει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West μέχρι το επόμενο έτος. 

Σχετικά Άρθρα
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και με δημοσίευμα του Bloomberg που υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος, Jason Schreier, η πολυ-αναμενόμενη συνέχεια του Horizon Zero Dawn δεν θα λανσαριστεί μέσα στο 2021, κάτι που συμφωνεί με όσα είχε υποστηρίξει πριν λίγες μέρες ο Jeff Grubb του GamesBeat.

«H Sony Corp. αποφάσισε να καθυστερήσει το επερχόμενο PlayStation game, Horizon Forbidden West, ως το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με πρόσωπο που σχετίζεται άμεσα με το θέμα. Σας το λέω, έχει αποφασιστεί και θα καθυστερήσει», πρόσθεσε σε ανάρτησή του στο Twitter o Schreier.

Από την άλλη, ο Jeff Grubb είχε δηλώσει στο Giant Bomb show, πως η Sony είναι πολύ πιθανό να μεταθέσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού για την επόμενη χρονιά και η σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Schreier συμπλήρωσε: «Φαίνεται ότι οι αρχικές φήμες υποστήριζαν ότι η Sony δεν έχει ακόμα καταλήξει στο τι πρόκειται να κάνει, όμως καταλαβαίνω ότι η αναβολή έχει ήδη αποφασιστεί».

Τα παραπάνω δεν αποτελούν έκπληξη μιας και ο επικεφαλής της PlayStation Studios, Hermen Hulst, είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο, όταν μιλώντας στο PlayStation Blog ανακοίνωσε την καθυστέρηση του God of War Ragnarok για το 2022. Τότε δεν είχε αποκλείσει την πιθανότητα να συμβεί το ίδιο με το Forbidden West.

«Για την ώρα, έχουμε σε διαδικασία ανάπτυξης δυο πολύ σπουδαία, narrative-driven games, το Horizon Forbidden West και το επόμενο God of War. Δυστυχώς και τα δύο έχουν επηρεαστεί από την έλλειψη πρόσβασης σε ταλαντούχο προσωπικό, κατάσταση που είναι αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19. Για το Horizon, πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να το τοποθετήσουμε στα ράφια των καταστημάτων την προσεχή εορταστική περίοδο. Όμως αυτό δεν είναι απόλυτα βέβαιο και δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να το επιβεβαιώσουμε το συντομότερο δυνατό», είχε πει ο Hulst, για να συμπληρώσει: «Όπως έχουν τώρα τα πράγματα κάτι θα πρέπει να θυσιαστεί. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι η ποιότητα των τίτλων μας, ούτε η υγεία της ομάδας μας».

Το Horizon Forbidden West θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5 και PlayStation 4. Η Aloy, πρωταγωνίστρια του προηγούμενου παιχνιδιού επιστρέφει σε μια νέα περιπέτεια που θα την φέρει μέχρι τις δυτικές ακτές των Η.Π.Α. Με βάση τα όσα έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα, η δράση θα είναι καταιγιστική και η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει αρκετούς νέους μηχανισμούς, που κάνουν το gameplay ακόμα πιο συναρπαστικό.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0