eSports & Games

Κυκλοφόρησε και για Xbox Series X/S το Microsoft Flight Simulator

Κυκλοφόρησε και για Xbox Series X/S το Microsoft Flight Simulator

Ο απόλυτος εξομοιωτής πτήσης

Μετά από το λανσάρισμά του σε PC πριν από μερικούς μήνες, το Microsoft Flight Simulator έγινε διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S. Είναι η πρώτη φορά που παιχνίδι της σειράς κυκλοφορεί σε κονσόλες, κάτι που έγινε πραγματικότητα χάρη στην ισχύ του hardware των συστημάτων νέας γενιάς της Microsoft.

Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να πιλοτάρουν από μικρού μεγέθους αεροπλάνα έως τεράστια jets. Ανά πάσα στιγμή θα κληθούν να αποδείξουν τις ικανότητές σε έναν ζωντανό και δυναμικό κόσμο όπου οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν συνεχώς. Η κατεύθυνση και η ισχύς του ανέμου, η θερμοκρασία, η υγρασία, η βροχή και οι κεραυνοί είναι καιρικά φαινόμενα που θα πρέπει να διαχειρίζεστε με επιτυχία, για την ασφάλεια τη δική σας, των επιβατών αλλά του φορτίου που μεταφέρετε.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από δορυφόρους που συνδέονται με την εφαρμογή Bing Maps και AI που βασίζεται στην τεχνολογία cloud, Azure, θα μπορέσετε να ταξιδέψετε σε όλο το μήκος και πλάτος του πλανήτη, έχοντας πρόσβαση σε 37.000 αεροδρόμια, 2 εκ. πόλεις, 1,5 δισ. κτίρια, πραγματικά βουνά, δρόμους, δέντρα, ποτάμια, ζώα και πολλά άλλα. Όσοι αποφασίσουν να αποκτήσουν το παιχνίδι για κονσόλες θα απολαύσουν το ίδιο επίπεδο λεπτομέρειας με τους κατόχους PC. Πραγματικά το Microsoft Flight Simulator είναι ο απόλυτος εξομοιωτής πτήσης για όλους, είτε έχετε, είτε δεν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν με άλλο τίτλο της σειράς.

Η εκπαίδευση αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της όλης εμπειρίας. Οι developers της Microsoft κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα με σκοπό να δημιουργήσουν μια ομαλή καμπύλη εκμάθησης για όλους τους χρήστες. Προσφέρονται 22 εκπαιδευτικές πτήσεις που μαθαίνουν στους υποψήφιους πιλότους όχι μόνο τις βασικές λειτουργίες χειρισμού αλλά και τις τεχνικές απογείωσης- προσγείωσης, την πλοήγηση αλλά και το πως να χειρίζονται ακόμα και ένα Airbus 320neo. Επίσης, φωνητικές εντολές βοηθάνε στην επεξήγηση των επόμενων βημάτων που πρέπει να κάνουν οι παίκτες.

Μια πολύ χρήσιμη προσθήκη είναι αυτή του Flight Assistance που χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης προσφέρει οδηγίες για την μετάβαση σε αεροδρόμια, μπορεί να προσγειώσει αυτόματα το αεροπλάνο σας και πολλά άλλα. Τέλος, μέσω των δωρεάν World Updates, προστίθενται σταδιακά, με κάθε λεπτομέρεια, όλο και περισσότερες περιοχές, όπως η Γαλλία, οι Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σκανδιναβία, η Ιαπωνία και οι Η.Π.Α.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0