eSports & Games

World Pro Racing: Επένδυσε 300.000 ευρώ σε εγκαταστάσεις για αγώνες προσομοίωσης

World Pro Racing: Επένδυσε 300.000 ευρώ σε εγκαταστάσεις για αγώνες προσομοίωσης
Στη Μάλτα η υπερσύγχρονη αρένα διεξαγωγής αγώνων προσομοίωσης της WRP.
Σχετικά Άρθρα

Η διοργανώτρια αγώνων ταχύτητας σε περιβάλλον προσομοίωσης, World Pro Racing, ανακοίνωσε πως δημιουργεί τις δικές της εγκαταστάσεις με στόχο την ανάδειξη νέων οδηγών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνολικό κόστος της επένδυσης φτάνει τις 300.000 ευρώ, δίνοντας τη δυνατότητα σε ανερχόμενα ταλέντα να προπονηθούν υπό τις πιο επαγγελματικές συνθήκες.

Οι εγκαταστάσεις εδρεύουν στη Μάλτα και θα φιλοξενήσουν διεθνής αγώνες προσομοίωσης στις αρχές του 2022. Αντίστοιχα events ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν ήδη από το 2021, αλλά η έξαρση του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών.

Το πρόγραμμα της WPR δεν αφορά μόνο τους οδηγούς που προσπαθούν να ενταχθούν στην παγκόσμια ελίτ, αλλά γενικότερα όλους όσους θέλουν να εργαστούν στο χώρο των eSports. Για το λόγο αυτό θα διεξαχθούν εξειδικευμένα μαθήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι αγώνες ταχύτητας σε περιβάλλον προσομοίωσης γίνονται όλο και πιο αγαπητοί τους τελευταίους 18 μήνες. Οι εγκαταστάσεις που δημιουργεί η World Pro Racing αναμένεται να έχουν ευεργετικό ρόλο για την τοπική κοινωνία της Μάλτας, αλλά και αντίκτυπο που αναμένεται να επηρεάσει την παγκόσμια βιομηχανία racing παιχνιδιών.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0