eSports & Games

World Series of Warzone: H Activision ανακοίνωσε έπαθλα που θα φτάσουν τα 1.2 εκατομμύρια δολάρια (video)

World Series of Warzone: H Activision ανακοίνωσε έπαθλα που θα φτάσουν τα 1.2 εκατομμύρια δολάρια (video)
Έπαθλα - ρεκόρ για τα δεδομένα του Call of Duty Warzone θα δοθούν στο ερχόμενο τουρνουά

Η εταιρία παραγωγής του WSOW (World Series of Warzone) θα προσφέρει το μεγαλύτερο prize pool που είχε ποτέ κάποιο event του συγκεκριμένου τίτλου. Η Activision θα μοιράσει 1.2 εκατομμύρια δολάρια σε 4 τουρνουά των οποίων η τελική φάση θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου.

Ο NA (North America) server θα φιλοξενήσει τα δύο από αυτά και τα άλλα δύο θα διεξαχθούν στον ευρωπαϊκό. Το πρώτο πρωτάθλημα ξεκινάει στην Αμερική και θα αποτελείται από 50 επιλεγμένες τριάδες που θα αναμετρηθούν σε 6 παιχνίδια. Θα καταταγούν ανάλογα με τους πόντους που θα μαζέψουν για να μοιραστούν 200.000 δολάρια.

Άλλα 100.000 δολάρια θα δοθούν στο Captain’s Cup, όπου πέντε συγκεκριμένοι αρχηγοί θα κληθούν να επιλέξουν τους δύο συμπαίκτες που θα απαρτίζουν τις ομάδα τους. Σε κάθε τριάδα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 2 επαγγελματίες παίκτες.

Αναλυτικές πληροφορίες για το φορμάτ από τα υπόλοιπα τρία τουρνουά δεν έχουν αποκαλυφθεί, όμως η Activision έχει θέσει ψηλά τον πήχη αποκαλύπτοντας πως για κάθε επιμέρους πρωτάθλημα το συνολικό έπαθλο θα είναι 300.000 δολάρια.

Οι χάκερς είναι το μεγάλο πρόβλημα που πλήττει το Warzone και κανείς δεν θέλει να παρατηρηθούν τέτοιους είδους φαινόμενα σε ένα τόσο μεγάλο και πολυσυζητημένο event. Οι ίδιοι οι διοργανωτές φαίνεται να είναι ενήμεροι και καλά προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Όλοι όσοι προτίθενται να συμμετάσχουν στο WSOW θα περάσουν από αναλυτικό έλεγχο με στόχο να σιγουρευτούμε πως οι λογαριασμοί τους είναι ασφαλείς και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κάτι που παραβιάζει τους κανονισμούς, ο παίκτης θα αποκλειστεί τόσο από του τρέχουν τουρνουά, όσο και από οποιοδήποτε άλλο διοργανώσουμε στο μέλλον», υποστήριξε η Activision.

 

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0