Football Talk

Γερμανία - Ελλάδα: Οι πιθανές επιλογές του Κλοπ για την ενδεκάδα

Γερμανία - Ελλάδα: Οι πιθανές επιλογές του Κλοπ για την ενδεκάδα

Η Γερμανία υποδέχεται την Ελλάδα στο Άουγκσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Nations League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει καταλήξει, σύμφωνα με τα γερμανικά ρεπορτάζ, στα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν.

«Ο Άλεξ Νιούμπελ θα παίξει αύριο. Άκουσα ότι ο Μαρκ (τερ Στέγκεν) δέχθηκε κριτική, κάτι που με εξέπληξε. Τον θεώρησα εξαιρετικό. Είναι αλήθεια ότι έχασε μερικές πάσες, αλλά τον επικρίνω κατά 0,0%. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του. Η αλλαγή στα γκολ-ποστ αύριο δεν έχει καμία σχέση με την απόδοση του Μαρκ», δήλωσε ο Κλοπ.


Ο Αλεξάντερ Νιούμπελ αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Τα και Μπίσεκ να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Τρέου και Μπράουν.

Στη μεσαία γραμμή οι Κίμιχ και Νμέτσα αναμένεται να ξεκινήσουν, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Αμίρι. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Σάντε και Αντεγιέμι, με τον Εμπνουταλίμπ να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Βιρτς αναμένεται να μείνει στον πάγκο, καθώς δεν θεωρείται ακόμη έτοιμος για να ξεκινήσει, ενώ εκτός 23άδας έμεινε ο Σλότερμπεκ. Ο Χάβερτζ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης