Football Talk

Ολυμπιακός: Για 2+1 χρόνια υπέγραψε ο Αλγκουαθίλ

tags :
Ολυμπιακός: Για 2+1 χρόνια υπέγραψε ο Αλγκουαθίλ

Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ ανέλαβε τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο 2+1 ετών, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα εποχή.

 

Μια νέα εποχή ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να πιάνει άμεσα δουλειά και να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Ο Βάσκος τεχνικός βρίσκεται πλέον στον Ρέντη και έχει μπροστά του την πρόκληση να οδηγήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους» στον δρόμο των επιτυχιών.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο πιστεύει στις δυνατότητες του 55χρονου προπονητή, δίνοντάς του συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών. Πρόκειται για μια συμφωνία που αποτυπώνει την πρόθεση των Πειραιωτών να επενδύσουν σε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και να δώσουν χρόνο στον νέο τεχνικό να δουλέψει.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης