Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κηφισιά με την ίδια ενδεκάδα που επέλεξε ο Νίστρουπ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δείτε τους βασικούς και τον πάγκο.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ αποφάσισε να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στους ίδιους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κηφισιά.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:
Πένια – Κυριακόπουλος, Φαν Ντρόνχελεν, Ντε Φράι, Καλάμπρια – Καμαρά, Κάνγκουα – Αντίνο, Ταμπόρδα – Λιβάι Γκαρσία, Τετέι.
Ο Νίστρουπ έχει αρκετές διαθέσιμες λύσεις στον πάγκο, με τους Τσάβες, Κότσαρη, Πάλμερ-Μπράουν, Γιάγκουσιτς, Κοντούρη, Ουναΐ, Λούζα, Κυριόπουλο, Πελίστρι, Μπινιάρη και Ραστόντερ να περιμένουν την ευκαιρία τους.






