Η Φιορεντίνα αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Φάμπιο Γκρόσο μετά το άσχημα ξεκίνημα των «βιόλα» με τον Πάολο Βανόλι να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας.
Η Φιορεντίνα το καλοκαίρι ξόδεψε πάνω από 150 εκατ. ευρώ για να μην επαναλάβει την περσινή κάκιστη σεζόν ενώ προσέλαβε και για προπονητή τον Φάμπιο Γκρόσο ο οποίος έκανε καλή δουλειά στην Σασουόλο.
Μετά από τρεις αγωνιστικές όμως, η ομάδα της Φλωρεντίας έχει 0 βαθμούς και τρεις ήττες με άσχημες εμφανίσεις. Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γκρόσο και άμεσα βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Πάολο Βανόλι.
Ο 54χρονος Βανόλι ήταν και την περσινή σεζόν στον πάγκο των «βιόλα» όταν ανέλαβε το Νοέμβριο του 2025 και κατάφερε να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι.






