Ο ΟΦΗ έφτασε σε συμφωνία με την Φερεντσβάρος για την απόκτηση του Κενάν Κόντρο με τον 33χρονο σέντερ φορ ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.
Ο ΟΦΗ βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε και δεν είναι άλλος από τον Κενάν Κόντρο. Οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με την Φερεντσβάρος για την απόκτηση του 33χρονου Βόσνιου φορ ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο εντός της ημέρας.
Ο Κόντρο θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί. Ο Κόντρο είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική Βοσνίας, ενώ έχοντας βγει από τις ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ, έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Οσασούνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Σαραγόσα στην Ισπανία, καθώς και αυτές των Μάιντς, Κοπεγχάγη, Γκαζιαντέπ, Βίντι και Φερεντσβάρος.






