Κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πάμπλο Μαφέο. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινοϊσπανού δεξιού μπακ ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, αφού είχε προηγηθεί αυτή του Κώστα Φορτούνη.
Ο Μαφέο είναι ο αντικαταστάτης του Κοστίνια ο οποίος μετακόμισε στην Μπράιτον.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού δεξιού μπακ, Πάμπλο Μαφέο. Γεννημένος στις 12 Ιουλίου 1997, στο Sant Joan Despí της Βαρκελώνης, από το 2021 αγωνιζόταν στη Mallorca, με την οποία έκανε 160 συμμετοχές (5 γκολ και 15 ασίστ).
Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Girona, SD Huesca, Stuttgart και Manchester City. Ο νέος ακραίος αμυντικός της ομάδας μας προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη La Liga με τη Mallorca (31 ματς), ενώ συνολικά στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου έχει πραγματοποιήσει 211 συμμετοχές.
Πάμπλο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Θρύλου!
Bienvenido, Pablo Maffeo!
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 19, 2026
Welcome to the Olympiacos' family ❤️? pic.twitter.com/1CwPKySH8Q






