Football Talk

Όλοι οι καλοί (δε) χωράνε: Ισοπαλία ξανά η Μπρέντφορντ - Έπεται ψυχόδραμα Ευρώπης και για τη Φούλαμ!

Όλοι οι καλοί (δε) χωράνε: Ισοπαλία ξανά η Μπρέντφορντ - Έπεται ψυχόδραμα Ευρώπης και για τη Φούλαμ!
Υπόθεση για δύο πλέον ο τίτλος, για... εννιά η έξοδος στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέσω της έκτης προνομιούχου θέσης, όπου συσσωρεύεται πολυκοσμία που οδηγεί στη League Stage του επόμενου Europa League. Από όλες τις ομάδες των θέσεων μεταξύ 6-14 κοντράρονται για τον «επιλαχόντα» κάτοχό της με την άμμο της κλεψύδρας να στενεύει στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το τελευταίο σφύριγμα. Λευκή ιοπαλία μεταξύ Μπρέντφορντ και Φούλαμ, αφού αποφεύχθηκε η λύτρωση... καταδίκη του γκολ στο 90' και αμφότεροι συνεχίζουν την προσπάθεια και το κυνήγι με τον χρόνο κι όπου βγει.
Με πολύ μικρή διάθεση δημιουργίας στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, αλλά και κατά διαστήματα εικόνα χαλαρότητας που έδειχνε δυο ομάδες ν’ αγωνίζονται σαν να έχει φτάσει το φινάλε του πρωταθλήματος και να μην έχουν καμία έγνοια, οι Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στο μεταξύ τους 0-0.

Το ματς στο Δυτικό Λονδίνο άρχισε ν’ ανεβάζει ρυθμό μονάχα στα τελευταία 15 λεπτά του ματς, δηλαδή στο χρονικό διάστημα που οι «bees» έχουν σκοράρει 16 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος.
Και ο Κιθ Άντριους έβλεπε τους παίκτες του να πατούν λίγο περισσότερο το γκάζι. Ωστόσο, η «μάχη» για την Ευρώπη θα συνεχιστεί μέχρι και τη γραμμή του τερματισμού.

Καθοριστικός ο Λένο στο φινάλε, πραγματοποίησε απίθανη, ενστικτώδη, αλλά και αρκετά τυχερή, επέμβαση στο 91' σε προσπάθεια του Ουατάρα! 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης