Football Talk

Ολυμπιακός: «Θέλαμε να δώσουμε εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΛ!»

Ολυμπιακός: «Θέλαμε να δώσουμε εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΛ!»

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε πως ήταν θετικός στο να δώσει εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΛ Novibet αλλά η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν διαφορετική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 
 
«Ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ Novibet, που θα γίνει την Κυριακή (22/3, 19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για τα εξής: 
 
Ύστερα από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα προμηθευτεί εισιτήρια για τους φιλάθλους της στο Καραϊσκάκη, παρότι η επιθυμία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν να της διαθέσει, όπως κάνει με όλες τις ομάδες οι οποίες στα εντός έδρας παιχνίδια τους παραχωρούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
 
Μετά την εξέλιξη αυτή, οι θύρες 26 και 27 οι οποίες θα παραχωρούνταν στους φιλάθλους της ΑΕΛ, θα φιλοξενήσουν τους φιλάθλους της ομάδας μας.
 
Εισιτήρια διατίθενται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους ή έως την έναρξη του αγώνα».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης