Ο Ράφα Μπενίτεθ είδε την ομάδα του να χάνει ευκαιρίες, παρά τις αλλαγές, πιστεύει πως μπορούσε να κερδίσει και έπρεπε να το κάνει, ενώ πιστεύει πως στην Ανδαλουσία να κάνει την ανατροπή.
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον... Κουτσερένκο και ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.
Οι δηλώσεις του:
«Κάναμε πολλές αλλαγές αλλά και με αυτή την ενδεκάδα κάναμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι απογοητευμένος και γι’ αυτό και για άλλα πράγματα αλλά δεν πρόκειται να αναλύσω κάτι περισσότερο σε αυτό το κομμάτι γιατί δε θ’ αλλάξει το αποτέλεσμα.
Για τον Πέδρο (σ.σ. Τσιριβέγια) έχω να πω πως έλειψε πολύ και ότι έδειξε διάθεση και επιθυμία, είναι θετικό αυτό και όσον αφορά το παιχνίδι με την Μπέτις ελπίζουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Νικόλας Κανελλόπουλος






