Football Talk

Πάγωσαν» στη Γκενκ με τον τραυματισμό του Καρέτσα

tags :
Πάγωσαν» στη Γκενκ με τον τραυματισμό του Καρέτσα
Έντονη ανησυχία προκλήθηκε στη Γκενκ όταν ο Κωνσταντίνος Καρέτσας τραυματίστηκε σοβαρά στα τελευταία λεπτά του αγώνα απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, με τους φιλάθλους να «παγώνουν» βλέποντας το περιστατικό.
Η Γκενκ δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη δυναμική που πήρε από το εντυπωσιακό μεσοβδόμαδο διπλό επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-1 για τα playoffs της Europa League, καθώς το απόγευμα της Κυριακής γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα Βελγίου.

Η ομάδα του Καρέτσα ηττήθηκε με 3-0 από τη Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, με το αποτέλεσμα να τερματίζει το αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του νεαρού μεσοεπιθετικού, έπειτα από σύγκρουση με τον Ιμπραΐμ Καραμοκό πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης