Football Talk

AEK: Απαλλαγή από την ΕΠΟ - Τιμωρία σε Ηλιόπουλο!

AEK: Απαλλαγή από την ΕΠΟ - Τιμωρία σε Ηλιόπουλο!
Το ξέσπασμα και οι δηλώσεις - κόλαφος του Μάριου Ηλιόπουλου για την απόφαση απόδοσης της εσχάτης των ποινών και την συνεπακόλουθη ισοφάριση του Μεντί Ταρέμι στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 200.000 από την Πειθαρχική Δίωξη της ΕΠΟ, με την τον Δικέφαλο την ίδια στιγμή να απαλλάσσεται από το τις κατηγορίες. 
Ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε ευθέως και με σκληρά λόγια την ημέρα της εκτενέστατης απολογίας του (11/02) και ο χαρακτηρισμός «δίωξη» της νομικής διαδικασίας της ΕΠΟ δεν έμεινε τελικά ατιμώρητος: 200.000 ευρώ πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, με την αρμόδια αρχή να απαλλάσσει τον σύλλογο από την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω ρίψης αντικειμένων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 1η του Φλεβάρη.

Υπενθυμίζεται πως για την επιστροφή - ρήψη της ομπρέλας στην κερκίδα έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο, τόσο ο Ντάνιελ Ποντένσε, όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός. 
 
Η απόφαση της Ομοσπονδίας: 

«Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ της αποδιδόμενης πειθαρχικής παράβασης. Κηρύσσει τον πρώτο εγκαλούμενο, Μάριο Ηλιόπουλο πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3, 4, 20 παρ. 1, 2α΄ και 26 περ. Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ). 

Επιβάλλει στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ (αγώνας ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα της Super League 1 στις 1-2-2026)».


Νικόλας Κανελλόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης