Football Talk

Άρης για το ματς με το Βόλο: «Μας έδωσαν δέκα προσκλήσεις»

Άρης για το ματς με το Βόλο: «Μας έδωσαν δέκα προσκλήσεις»
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως η ίδια ζήτησε εισιτήρια από τον Βόλο αλλά η απάντηση που πήρε ήταν πως θα δοθούν μόλις δέκα προσκλήσεις για τα μέλη του Δ.Σ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του αγώνα Βόλος Ν.Π.Σ.-ΑΡΗΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (14/02, 20:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» ζήτησε εισιτήρια, ωστόσο η απάντηση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας ήταν αρνητική στο σχετικό αίτημα.

… ενημερώνουμε ότι θα δοθούν στην ΠΑΕ Αρης ΜΟΝΟ οι 10 προσκλήσεις που προβλέπονται για το Δ.Σ.”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά από τον κόσμο της ομάδας μας να μην ταξιδέψει το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης