Για την ψυχολογία μετά την ΑΕΚ και την προσέγγιση στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος:
«Ήταν ένα βαρύ χτύπημα, τώρα, όμως, ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε έναν άλλο αντίπαλο. Στόχος μας είναι να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.»
Για τη μακροχρόνια απουσία του, λόγω τραυματισμών και τους προσωπικούς/συλλογικούς στόχους έως το τέλος της σεζόν:
«Είχα μία μεγάλη χρονική περίοδο όπου ήμουν αναγκασμένος να απέχω. Είναι δύσκολο να βλέπεις τους αγώνες απ’ έξω, δίχως να μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες του. Πλέον κοιτάζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ημέρα με την ημέρα και σκοπός μας είναι πετύχουμε τους στόχους μας.»
Για την αντίδραση που θέλει και πρέπει να έχει η ομάδα στη συνέχεια και τι έχει συζητήσει με τους συμπαίκτες του:
«Όλοι το γνωρίζουμε, οι παίκτες είμαστε οι πρώτοι που έχουμε τη συναίσθηση και το αποδεχόμαστε. Δουλεύουμε καθημερινά για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Οι φίλαθλοι να ξέρουν πώς σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνουμε με ψηλά το κεφάλι. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει.»
Νικόλας Κανελλόπουλος






