Football Talk

Αρμάδα Ευρώπης με επίθεση - «φωτιά»: Νίκη καθιέρωσης σε τετράδα και όνειρα αστέρων ο Λεβαδειακός!

Αρμάδα Ευρώπης με επίθεση - «φωτιά»: Νίκη καθιέρωσης σε τετράδα και όνειρα αστέρων ο Λεβαδειακός!
Φοβερός και τρομερός Λεβαδειακός, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε τις γιορτές και με νέο θύμα τον Βόλο, πήρε ένα ακόμη τρίποντο και καθιερώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας τον στόχο του για ευρωπαϊκή έξοδο ξεκάθαρο. 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο, ένα ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι όπως κάνουν και στα περισσότερα παιχνίδια μπήκαν πολύ πιο δυνατά καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ πριν φτάσουμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα στο 9' ο Παλάσιος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μπάλτσι που μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Σιαμπάνη, αλλά οι γηπεδούχοι έβαλαν την κόντρα, η μπάλα έφτασε πάλι στον παίκτη των γηπεδούχων που έκανε το σουτ κάνοντας το 1-0. 

Μετά το 1-0 οι Βοιωτοί πίεσαν και για άλλα γκολ με τους Βολιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν, καθώς το πρώτο σουτ που έκαναν και αυτό πολύ άστοχο ήταν του Μπουζούκη στο 22'. Χωρίς την μεγάλη φάση φτάσαμε στο 41' όταν έγινε το 2-0 με ένα απίστευτο αυτογκόλ. Ο Μάγκνουσον έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Παλάσιος που μπήκε στην περιοχή, έχασε το κοντρόλ αλλά ο Σόρια γυρνώντας την μπάλα στον Σιαμπάνη την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του με το 2-0 να μένει ως το τέλος ου ημιχρόνου. 

Αν στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος του Βόλου πετυχαίνοντας και δύο γκολ, στο δεύτερο κυριάρχησε απόλυτα, ασχέτως αν αυτό δεν φάνηκε στον πίνακα του σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της επανάληψης και μόλις στο 46' ο Λαγιούς από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Πεντρόσο σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Λαγιούς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 67' κατάφεραν να κάνουν το 3-0. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έκρυψαν την μπάλα, ο Τσάπρας πάσαρε στον Πεντρόσο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0 δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν έστω και αργά να μπουν στο παιχνίδι και στο 78' κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με φοβερό μονοκόμματο σουτ του Κόμπα μετά την πάσα του Πίντσι. Το 3-1 έμεινε ως το τέλος με τον Λεβαδειακό να παίρνει ακόμα μία νίκη συνεχίζοντας την επέλασή του.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης