Football Talk

Ο Νορβηγός Σάγκι σφυρίζει στο Άρης-ΑΕΚ και πρώτη φορά ξένο VAR!

Ο Νορβηγός Σάγκι σφυρίζει στο Άρης-ΑΕΚ και πρώτη φορά ξένο VAR!
Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι, διαιτητής πρώτης κατηγορίας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Φωτιάς στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Κατοίκος στη Λεωφόρο.

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους ορισμούς για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague με τον Νορβηγό Ροχίτ Σάγκι να διαιτητεύει τον μεγάλο αγώνα της αγωνιστικής μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή (11/01-19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Άντερς Όλαφ Ντάλε, Γιέργκεν Ρένινγκ Βαλστάντσβε, 4ος ο Ματσούκας και στο VAR ο Κρίστοφερ Χόρνε Χάγκενες με τον Εμίλιε Ρόνταλ Τόρκελσεν. Παράλληλα, ορίστηκε ξένος στο AVAR.

Στα άλλα ματς, ο Σταύρος Τσιμεντερίδης ορίστηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Κωνσταντίνος Κατοίκος σε αυτό του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό στην Λεωφόρο ενώ ο Βασίλης Φωτιάς στο Αγρίνιο για το Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Λεβαδειακός-Βόλος: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Πάτρας, 4ος Φίτσας, VAR: Πουλικίδης, Πολυχρόνης)

ΟΦΗ-Αστέρας: Τζήλος (Αρμακόλας, Νίκζας, 4ος Ανδριανός, VAR: Κουμπαράκης, Γιουματζίδης)

Άρης-ΑΕΚ: Σάγκι (Ντάλε, Βαλστάντσβε, 4ος Ματσούκας, VAR: Χάγκενες, Τόρκελσεν)

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός: Κατοίκος (Τσολακίδης, Δέλλιος, 4ος Νταούλας, VAR: Φωτιάς, Αντωνίου)

Κηφισιά-Λάρισα: Σιδηρόπουλος (Πολυχρόνης, Δημητριάδης, 4ος Αντωνίου, VAR: Ζαμπαλάς, Πολυχρόνης)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Τσιμεντερίδης, Καραγκιζόπουλος, Κλεπετσάνης, 4ος Γιουματζίδης, VAR: Παπαδόπουλος, Μόσχου)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Φωτιάς (Μεϊντάνας, Παπαδάκης, 4ος Μπουρουζίκας, VAR: Ευαγγέλου, Βεργέτης)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης