Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Σπανίως κερδίζουμε άνετα - Ο αντίπαλος άξιζε περισσότερα!»

Μεντιλίμπαρ: «Σπανίως κερδίζουμε άνετα - Ο αντίπαλος άξιζε περισσότερα!»
Ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά και συνέχισε με δυσκολία το νικηφόρο σερί του, η δυσκολία του όμως ήταν αρκετή για να προβληματίσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μεν, δύσκολα δε στο Αγρίνιο και ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα κάλλιστα θα μπορούσε να είχε χάσει βαθμούς, γιατί ο γηπεδούχος άξιζε κάτι περισσότερο. 

Οι δηλώσεις του:

«Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πάρα πολύ σπάνια μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι άνετα με μεγάλο σκορΜερικές φορές που το έχουμε καταφέρει έχει γίνει προς το τέλος του αγώνα. Σπάνια μπορούμε να τελειώσουμε ένα παιχνίδι από τη αρχή με 3-4 γκολ. Σήμερα, ο αντίπαλος άξιζε κάτι περισσότερο

Δεν μου άρεσε καθόλου που δώσαμε τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο, μας απείλησαν πάρα πολύ, μας έκλεισαν, είναι πολύ μεγάλο λάθος να παίζουμε τόσο χαμηλά, δεν μπορούμε να το επιτρέπουμε αυτόΑυτό όμως, συμβαίνει όταν δεν τελειώνεις καλά τη δουλειά ψηλά, τότε σε απειλούνε και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση πιο πίσω. Αυτό συνέβη γιατί δεν είμασταν καλοί στην επίθεση»

Σχετικά με τον τραυματισμό του Ρέτσου, είπε:

«Βγήκε γιατί ζήτησε αλλαγή, αισθάνθηκε ενόχληση, ακόμη δεν ξέρουμε, θα μας πει το ιατρικό τιμ, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Όμως, είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο με τόσα παιχνίδια που παίζουμε».

Νικόλας Κανελλόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης