Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει ανησυχία πως ο τραυματισμός του μπορεί να μην είναι επιπόλαιο.
Πρόβλημα από το πουθενά στον Ολυμπιακό. Ο Πασχαλάκης τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.
Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα τον Μπότη για δεύτερο πίσω από τον Κωνσταντή Τζολάκη.
Την φετινή σεζόν ο Πασχαλάκης μετράει τρεις συμμετοχές, μία στο Champions League κόντρα στην Πάφο, καθώς και δύο στο Κύπελλο με Αστέρα AKTOR και Βόλο.






